BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.496,27
HABER /  GÜNCEL

Haberal'dan Silivri için inanılmaz benzetme!

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'li Mehmet Haberal kendisini ziyarete gelen MHP'li Türkkan'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu

Abone ol

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan dün Silivri’de tutuklu bulunan CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ı ziyaret etti. Haberal Kaldığı yerin şemalarını çizerek Türkkan'a "burası işkencehane" dedi.

ikili arasında ilginç diyaloglar yaşanırken Mehmet Haberal'ın MHP'li Türkan'a serzenişi dikkatlerden kaçmadı. Haberal ise şunları aktardı:

BURASI TUTUKEVİ DEĞİL İŞKENCEHANE

"Burası tutukevi değil bir işkencehane. Tuvalet, banyo dahil 5.80’e 2.20 bir hücrede kalıyorum. Bu oda koşulları ancak ve ancak yırtıcı hayvanların için mümkün. Ben yırtıcı hayvan değil bilim adamıyım. Yırtıcı hayvanların konulduğu zeminlere bile toprak basarlar ki hayatla irbitiatı devam etsin. Benim altım beton. Hayatla bütün irtibatım 30’a 40 olan demirden mütevellit bir pencere.

BU KÖPEĞE YAPILAN BİR MUAMMELE

Yemeğin verildiği yer kapının ortasında 15’e 30 genişliğinde bir delik. Bu köpeğe yapılan muameledir. Meclis’te milletvekillerinin içtiği çorbanın sıcak soğuk olmasıyla ilgilinen Cemil Çiçek’in millet iradesiyle seçilmiş milletvekillerinin buradaki insan dışı yaşam koşullarını bugüne kadar merak etmemesini hayretle karşılıyorum. Gelip buradaki yaşam koşullarını biran önce görmesini istiyorum. Benim haklarımı savunmak en çok Çiçek’e düşer"