BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90

Haberler

GÜNCEL Netanyahu'dan geri adım: İsrail, ABD'ye heyet gönderecek Beyaz Saray, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Refah'a yönelik olası kara saldırılarını görüşmek üzere Washington'a heyet göndermeyi kabul ettiğini bildirdi.
EKONOMİ ASELSAN'dan 35 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi ASELSAN ile Asya-Pasifik bölgesindeki müşterileri arasında yaklaşık 35 milyon dolar tutarında yurt dışı satış sözleşmesi imzalandı.
EKONOMİ Türkiye'nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, ocakta geçen senenin aynı ayına göre yüzde 11,02 artarak 3 milyon 829 bin 662 ton oldu.
Yerel Konya'da evinin balkonundan düşen kadın öldü Konya'nın Seydişehir ilçesinde altıncı kattaki evinin balkonundan düşen kadın hayatını kaybetti.
SAĞLIK Kanser hastasına midesinin alt bölümünden yemek borusu yapıldı! Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser tedavisi gören Kadir Karataş'a, midesinin alt tarafından alınan parçayla yemek borusu yapıldı.
GÜNCEL Sıcak havalarda kullanılan kış lastiği kaza riskini arttırıyor Kış mevsiminin bitmesine rağmen kar lastiği kullanımına devam etmenin kaza riskini arttırdığını belirten oto bakım ustası Ali Curu, “Yazın asfalt ve hava sıcaklığı arttıkça kış lastiğindeki kauçuk yumuşamayla beraber erime yapar”...
EKONOMİ Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan  Kira ve ücret kazancı gibi geçen yıl elde edilen gelirlere ilişkin beyannamelerin 1 Nisan'a kadar verilmesi önem taşıyor.
EKONOMİ Doğu Karadeniz'in su ürünleri ihracat geliri 2 ayda yüzde 26 arttı! Doğu Karadeniz'den ocak-şubat döneminde yapılan su ürünleri ihracatından elde edilen gelir, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 artarak 21 milyon 507 bin 744 dolara ulaştı.
Yerel Hakkında 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası vardı, yakalandı! Adana'da çeşitli suçlardan 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için aranan kişi yakalandı.
Yerel Seçimler 2024 Ekrem İmamoğlu hakkında seçim öncesi çarpıcı iddia: "Kaybederse partisi de logosu da hazır" Seçimlere günler kala İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddia geldi. TGRT Haber'e konuşan eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, İmamoğlu'nun Kurum'a karşı kaybetmesi durumunda partisinin ve logosunun hazır olduğunu...
Otomobil Peugeot, yeni e-5008’in tanıtımına devam ediyor Peugeot, 7 koltuklu SUV’u yeni E-5008’in dünya çapındaki tanıtımlarına devam ediyor.
GÜNCEL Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ ve PKK terör örgütü üyesi 13 zanlı yakalandı.
GÜNCEL Tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı gezip oy istiyor Düzce'de yaşayan cam kemik hastası Esat Balcı, belediye meclis üyesi adayı olarak tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı dolaşıp Balcı, seçmenlerle buluşuyor.
Yerel Seçimler 2024 Özgür Özel '5 büyükşehir eklememiz mümkün' dedi İstanbul seçimleri için dikkat çeken iddia CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Şu mümkün 11 büyükşehirin tamamını korumamız üstüne de 5 büyükşehir eklememiz mümkün. Bir kere Bursa Balıkesir Manisa ve Denizli’nin dördünü de alsak şaşırmam, üçünü alacağımıza inanıyorum. En az ikisini alacağız"...
EKONOMİ Türkiye sağlık turizminin parlayan yıldızı oldu Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Kanpolat, Türkiye'nin hedeflerini yakalayıp çıtayı yukarı çıkardığı sağlık turizminde "parlayan yıldız" olduğunu söyledi.
GÜNCEL Yargıtay Başkanlığı seçiminde dördüncü gün: İki aday arasında yapılacak Yargıtay'da 25 Mart'ta başlayan başkanlık krizi sürüyor. Seçimin 8'inci tur oylamasında da salt çoğunluk sağlanamadı. Bugün gerçekleştirilecek 9'uncu turda en çok oy alan Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ile 3'üncü Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Kerkez...
SAĞLIK Çocuğa özgüven aşılayacağım derken zarar verebilirsiniz! Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Billur Örnek, sahte bir "mükemmel kendilik algısı"nın çocuğu, genci güçlü kılmaktan çok psikolojik bozukluklara açık ve kırılgan hale getirdiğini bildirdi.
GÜNCEL Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davası sürüyor! Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Yerel Seçimler 2024 BBC'den İstanbul seçimleri analizi Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Avantajlı ismi açıkladılar İngiliz yayın kuruluşu BBC, yerel seçimlere ilişkin bir analiz yayımladı. İstanbul'ın yakın plana BBC, İmamoğlu'nun kazanma şansının risk altında olduğunu, avantajın ise Murat Kurum'dan yana olduğuna dikkat çekildi.
SAĞLIK Alerjisi olanları mahvedecek havalar geliyor Mart ayının sonlarına yaklaşırken Afrika kökenli toz taşınımıyla birlikte polenlerin de geleceği ortaya çıktı. Özellikle alerjisi olanlar uyarılırken; İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bolu, Bilecik, Düzce ve Zonguldak'ta yaşayanlara dikkat...