BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93

Haberler

POLİTİKA Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim... Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti. Kurum'a, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar eşlik etti.
POLİTİKA Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti. Kurum'a, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar eşlik etti.
EKONOMİ Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili iddialar sonrası açıklama geldi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan akaryakıt şirketlerine yönelik fiyat göstergesi iddialarını yalanladı.
GÜNCEL Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece, yılbaşından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 646 oldu.
POLİTİKA Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine yönelik "Seçim gecesi neredeydi?" diye soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. İnce, "Senin daha o zamanlar 'DEM'leneceğin belliydi" dedi.
SAĞLIK Sağlık Bakanı Koca: Zeytinburnu 1000 yataklı eğitim araştırma hastanesine kavuşacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, lösemi hastalarının yatak talebine yanıt verilmediği iddialarına ilişkin, "Seçim öncesi 2-3 ay lösemi hastalarını gündemde tutmanın maksatlı bir yaklaşım olduğundan endişe ediyorum." dedi.
POLİTİKA Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 31 Mart seçimleri öncesi ilginç paylaşım CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala sosyal medya hesabından gençlerle olan fotoğrafını paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında kullandığı sözler ise dikkat çekti.
Yerel Seçimler 2024 Yüksek Seçim Kurulu'nda iftar kararı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçiminin oy sayım ve döküm işlemlerinin aralıksız yapılması gerektiğini açıkladı.
POLİTİKA Meral Akşener'den CHP'ye tepki: Bana abla mabla demeyin artık Parti mensuplarıyla iftar programında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'yi topa tuttu. "Bizi artık rahat bırakın" diyen Akşener, "CHP’nin operasyonlarına karşı yılmadan mücadele edeceğiz" diye konuştu
DÜNYA Trump, ürünlerini satışa çıkardı: Listedeki ilginç ayrıntılar Ceza ve artan hukuki masraflarını telafi etmek isteyen Trump, internet ortamındaki satışında birçok kategoride ürünler sunuyor.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
GÜNCEL 'Ben Hz. Meryem' paylaşımı tepki toplamıştı! Gerçek ortaya çıktı Umre ziyaretine giden bir kadının görüntüleri "Ben Hz. Meryem" notuyla yayınlanınca tepkiler de beraberinde geldi. Görüntüdeki kadının Kübra Acar isimli bir kullanıcı olduğu ve söz konusu yazının kendisine ait olmadığı ortaya...
EKONOMİ Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik...
Trabzonspor Trabzonspor, Beşiktaşlı futbolcuyu transfer listesine aldı! Trabzonspor'un yerli oyuncu listesinde Beşiktaş'tan Salih Uçan ve Alanyaspor'dan Oğuz Aydın ilk sırada yer alıyor.
EKONOMİ Karadeniz'de yeni keşif! Fatih Sondaj Gemisi yeni bir kuyu kazıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı.
Beşiktaş Beşiktaş ile Fatih Karagümrük yenişemedi Beşiktaş, Süper Lig'e verilen milli arada oynanan hazırlık karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.
POLİTİKA Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddilarına ilişkin noktayı koydu. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi.
GÜNCEL Habur Gümrük Kapısı'nda 850 kilogram eroin yakalandı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Habur Gümrük Kapısı'nda 850 kilogram eroin ele geçirirken, bu miktar tek seferde yakalanan en yüksek ağırlıktaki eroin oldu.
EKONOMİ SGK emekli promosyonu hakkında duyuru yaptı! Protokol imzalanan banka listesini yayınladı Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinin yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlendiğini hatırlatarak anlaşmalı bankaların listesi yayınlandı.
SPOR TFF, Süper Lig ve kupa maçlarının tarihini açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın programını açıkladı. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final maçlarının tarihleri de açıklandı.