BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09

Haberler

GÜNCEL Sivas’taki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi Sivas’ın Gürün ilçesinde tırın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi.
GÜNCEL Yanan soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu Elazığ’da bir iş yerinde sobadaki alevin sıçraması nedeni ile yangın çıktı. Çıkan yangında çatı katı kül oldu. Yangının yakında bulunan odunluğa sıçramaması faciayı önledi.
GÜNCEL Kayıp çocuğu arama çalışması 7’nci gününde devam ediyor Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7’nci gününde de devam ediyor. Ekipler çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi.
SAĞLIK Güne kahvaltı ile başlayanlar kendini daha mutlu hissediyor Kahvaltı yapılmadığında gün içerisinde yorgunluk, halsizlik, baş ağrısı, dikkat eksikliği gibi sorunlar yaşanabildiğini söyleyen Medline Adana Hastanesi’nden Klinik Diyetisyen Duygu Özbay, “Fiziksel sağlığımız ve ruhsal sağlığımız bir bütünün...
GÜNCEL Caddeden karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Esenyurt’ta cadde üzerinde karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti.
GÜNCEL Gazze'de can kaybı 32 bin 552’ye yükseldi İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 62 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 552’ye yükseldi.
Yerel Seyin halinde cayır cayır yandı! Geriye metal yığını kaldı! Denizli’nin Buldan ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsten geriye metal yığını kaldı.
SEÇİM Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, seçim için Ankara ve İstanbul'da basın merkezi kuracak  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul'da "basın merkezi" kurulacak.
Yerel Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı! Elazığ’da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin bagajında Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı.
GÜNCEL İşçi servisinin altına kalan yaşlı adam hayatını kaybetti Gaziantep'te, geri manevra yapan işçi servisinin altına alarak metrelerce sürüklediği yaşlı adam hayatını kaybetti.
GÜNCEL "Para sayma" görüntülerine ilişkin soruşturma! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ifade verdi  CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı. Dün Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, "şüpheli" olarak ifadesi...
GÜNCEL Seçim öncesi kritik hamle! Sinan Oğan'ın partisinden AK Parti'ye destek kararı Yerel seçim öncesi AK Parti'nin Tokat'ta yeniden aday gösterdiği Eyüp Eroğlu’na başka bir partiden destek açıklaması geldi.
GÜNCEL Bu da oldu! Sosyal medyada şimdi de Hz. Meryem benim diyen kadın çıktı! Sosyal medyada bir kadın kendisini Hz.Meryem olarak tanıtıp, kalabalık içinde arkasında kadınlarla yürüdüğü anları paylaştı. Bu şekilde mürit topladığı iddia edilen kadının kim olduğu henüz bilinmiyor.
SPOR Eljif Elmas'ın gönlünde Fenerbahçe'nin şampiyonluğu yatıyor! Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Almanya ekibi RB Leipzig'in Kuzey Makedonyalı orta saha futbolcusu Eljif Elmas, Trendyol Süper Lig'de sarı-lacivertli ekibin şampiyon olmasını istediğini söyledi.
GÜNCEL Netanyahu'dan geri adım: İsrail, ABD'ye heyet gönderecek Beyaz Saray, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Refah'a yönelik olası kara saldırılarını görüşmek üzere Washington'a heyet göndermeyi kabul ettiğini bildirdi.
EKONOMİ Tatile çıkacaklara dolandırıcılık uyarısı! Sahte sitelere dikkat! Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, dolandırıcıların, otellerin ve seyahat şirketlerinin internet sitelerinin birebir kopyası olan siteler açabildiklerini belirterek, "İlk bakışta sahte bir site olduğunu anlayabilmek zor...
EKONOMİ ASELSAN'dan 35 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi ASELSAN ile Asya-Pasifik bölgesindeki müşterileri arasında yaklaşık 35 milyon dolar tutarında yurt dışı satış sözleşmesi imzalandı.
EKONOMİ Türkiye'nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, ocakta geçen senenin aynı ayına göre yüzde 11,02 artarak 3 milyon 829 bin 662 ton oldu.
Yerel Konya'da evinin balkonundan düşen kadın öldü Konya'nın Seydişehir ilçesinde altıncı kattaki evinin balkonundan düşen kadın hayatını kaybetti.
SAĞLIK Kanser hastasına midesinin alt bölümünden yemek borusu yapıldı! Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser tedavisi gören Kadir Karataş'a, midesinin alt tarafından alınan parçayla yemek borusu yapıldı.