BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,96

Haberler

GÜNCEL Bursa Büyükşehir Belediyesi 50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırdı Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Emekliye Bayram Destek Çeki’ projesine başvuru yapanlara sağladığı 1.500 TL’lik destek çekleri, toplam 50 bin emekliye ulaştırıldı.
GÜNCEL Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir okulda temizlik yaptıktan sonra kimyasal madde kullanımından dolayı zehirlenen 14 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli mitinginde konuşuyor. Mitingde kardeşlik mesajları veren Erdoğan, son il mitingini yaptıklarını açıkladı.
GÜNCEL Talu çifti hakkında yeni iddia! Sosyal medyadan mesaj atmış  Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç ve eşi Beril Talu'nun, kuaförünü de 7 bin dolar dolandırdığı ortaya çıktı. 
Yerel Seçimler 2024 Murat Kurum İmamoğlu'na mal beyanında göstermediği 3 villa için tepki gösterdi Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İmamoğlu'nun mal beyanında göstermediği 1.5 milyar liralık 3 villasıyla ilgili "Murat Kurum milletten bir şey gizlemez, saklamaz. Mal beyanını 1 gün önce farklı, 1 gün...
GÜNCEL Taciz iddiası ile dövülmüştü, gerçek emniyette ortaya çıktı Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla öldüresiye dövülen şahıs ile ilgili gerçek emniyette ortaya çıktı. Şahsın taciz için değil gasp için darp edildiği belirtildi.
EKONOMİ TCMB kararını verdi! 2019'dan önce olduğu gibi yapılacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Genel Kurulu'nun, 2019'dan önce olduğu gibi her yıl nisan ayında gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.
GÜNCEL Türkiye'nin Gazze için hazırladığı 8'inci yardım gemisi uğurlandı Gazze'ye ulaştırılması için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan 2 bin 960 tonluk 8'inci insani yardım gemisi, Mersin Uluslararası Limanı'ndan uğurlandı.
Yerel Seçimler 2024 MHP'li İzzet Ulvi Yönter: Tatil Ekrem Bey'e çok yakışıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Yönter, "Tatil Ekrem Bey'e çok yakışıyor, tatillerden gelmesin. Hatta yanına Özgür Özel Bey'i de alsın ve İstanbul'u bir daha...
EKONOMİ Tekirdağ'dan Rusya'ya yerli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı Tekirdağ'da geliştirilen yerli hibrit ayçiçeği tohumu, Rusya'ya ihraç ediliyor.
GÜNCEL Seç Market 9 ilde mahalle iftarları düzenliyor Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, "Türkiye'nin 9 güzide şehrinde Seç Market iş ortağı olan esnafımız, aileleri ve müşterileriyle eski mahalle iftar sofralarının sıcaklığını birlikte tekrar yaşıyoruz" dedi.
GÜNCEL Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı Uşak’ta gençlerle buluştu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Uşak Üniversitesinde öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.
GÜNCEL Beyoğlu'nda 5 yıl önce kendisini markette aşağılayan patronunu pazarın içinde böyle öldürdü Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce...
GÜNCEL Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce...
Yerel Trende 18 kilogram uyuşturucu yakalandı! Malatya'da, 18 kilogram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.
Yerel Malatya'da yabancı uyruklu sahte doktor yakalandı! Malatya'da yabancı uyruklu sahte doktor, yabancı uyrukluları muayene ederken yakalandı.
Yerel Yabancı uyruklu sahte doktor yakalandı!  Malatya'da yabancı uyruklu sahte doktor, yabancı uyrukluları muayene ederken yakalandı.
GÜNCEL Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.
Yerel Seçimler 2024 CHP Bitlis Belediye Başkan adayı AK Parti’ye geçti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, yaklaşık 300 akrabası ile birlikte AK Parti’ye geçti. Miting saatinin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisine (DEM) satıldığını iddia eden Soyugüzel, CHP’den istifa...
Yerel Otomobil ile öğrenci servisi çarpıştı, 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı! Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı.