BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09

Haberler

EKONOMİ Altının kilogram fiyatı yükseldi ne kadar oldu? En çok işlem yapanlar... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 508 bin 500 liraya yükseldi.
GÜNCEL MİT'in istihbarat desteğiyle terör örgütü DEAŞ'ın iki sözde sorumlusu yakalandı Gelen son dakika haberine göre MİT'in sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerini kabul etti.
MAGAZİN Dilan Polat kızı ile ilgili talebine jandarma izin vermedi, duruşma boyu ağladı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti savunma yaptı. Dilan Polat'ın savunması sırasında sık sık ağladığı görüldü.
MEDYA Savaş Ay'ın miras davası sonuçlandı Gazeteci Savaş Ay'ın 2011 yılında vefat etmesi üzerine mirasıyla ilgili dava 10 yıl sonra sonuçlandı. Mahkeme, Ay'ın banka hesabında bulunan paraların mirasçıları olan Ulaş Can Ay ve Sanem Dolun Ay arasında eşit şekilde paylaştırılmasına karar...
EKONOMİ TCMB'den TL mevduatı destekleyecek adım faiz oranı yükseltildi Parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, Türk lirası (TL) mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranı...
POLİTİKA Konya'da Yeniden Refah Partili belediye başkanı, partisinden istifa etti Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
DÜNYA Kobra yılanını böyle yakaladı herkesin yüreği ağza geldi Bir iş yerinde dünyanın en zehirli yılanlarından olan kobra yılanını yakalama görüntüsü, yürekleri ağza getirdi. O anlar sosyal medyada ilgiyle izlendi.
SPOR Bercelona ve Xavi Hernandez'den sürpriz karar İspanya'nın Barcelona takımının son üç sezondur teknik direktörü olan Xavi Hernandez, sözleşmesinde öngörüldüğü gibi 1 yıl daha görevinde kalma kararı aldı.
SPOR Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu.
SPOR Ancelotti'den Arda Güler açıklaması yarınki Real Sociedad maçında oynayacak mı? Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacakları lig maçında Arda Güler'e süre vermeyi düşündüğünü söyledi.
POLİTİKA Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yanıt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehir merkezlerinde rezerv yapı alanı ilan edilen bölgede taşınmazı bulunan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını belirterek, "Yerinde dönüşümle konutu bulunanlara...
GÜNCEL Yavuz Sultan Selim annesinden askerleri için istemişti Maraş'ın AB tescilli lezzeti Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) nezdinde tescilli ürünlerinden "Maraş tarhanası", birçok ülkede damakları tatlandırıyor.
SAĞLIK Havalar ısındı kabus hortladı! Hemen bunu yapın  Gümüşhane Sağlık Müdürü Necip Yemenici, kene ısırması sonucu bu ay hastanelere başvuran 8 kişiden 3'ünün taburcu edildiğini, 5'inin tedavisinin sürdüğünü bildirdi.
EKONOMİ Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı
Mhp MHP kulislerinde konuşuluyor! Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'lu mesajının iki temel nedeni ortaya çıktı 23 Nisan resepsiyonuna ve 23 Nisan oturumuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin iki nedenle mesaj verdiği konuşuluyor. Bahçeli'nin DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi salonunda Türk bayrağının kaldırılmasına yetkililerin net tavır...
Eğitim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacağız Milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiren açıklama Bakan Tekin'den geldi.Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.Bakan Tekin, "Türkiye Yüzyılı...
GÜNCEL Uyku apnesi olan sürücüler trafikten men mi edilecek? Resmi açıklama geldi “Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli bir değişiklik yapıldı. Uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek.” iddiasını İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi...
MAGAZİN Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk felç geçirdi Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk'ten üzen haber geldi. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı.
POLİTİKA İYİ Parti olağanüstü kurultaya hazırlanıyor! Meral Akşener bırakıyor işte yarışacak 4 isim  İYİ Parti, 27 Nisan Cumartesi günü yapacağı 5. Olağanüstü Kurultay'a hazırlanıyor.Kurultayda, delegeler önce genel başkanı seçecek daha sonra yetkili kurulları belirlemek için sandığa gidecek. Kurultayda, Koray Aydın sarı, Müsavat Dervişoğlu mavi...