BIST 9.570
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.471,20

Haberler

GÜNCEL İsrail istedi Meta ve Tiktok hemen uyguladı İsrail kaynaklı resmi verilere göre Meta ve TikTok, Tel Aviv’den 8 binden fazla içeriğin kaldırılması için talep aldı ve bu içeriklerin yüzde 94'ünü kaldırdı.
GÜNCEL Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
GÜNCEL Karadenizli balıkçıları palamut üzdü, hamsi sevindirdi Sezona 1 Eylül 2023'de "Vira Bismillah" diyerek başlayan Karadenizli balıkçılar, aradığını büyük oranda hamsi avında buldu.
GÜNCEL Şırnak'ta dereye devrilen hafif ticari araçtaki 4 kişi öldü Şırnak'ın Uludere ilçesinde dere yatağına devrilen hafi ticari araçtaki 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.
GÜNCEL ABD'li dev bankadan altın için rekor tahmin: Bu rakamı görecek! ABD merkezli bankacılık devi Citi'nin altın tahmini dikkat çekti. Citi, gelecek 6-18 ay için ons altın fiyatını revize etti. Banka yeni tahminini 3 bin dolar olarak açıkladı.
Mhp Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar: Milletimizin mesajını aldık MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerden sonra partisinin ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "31 Mart'a tesir eden olgulardan biri ekonomik sıkıntılardır. Parti olarak milletimizin mesajını aldık ve çalışmaları başlattık. "...
GÜNCEL İran İsrail saldırısı öncesinde ABD'ye bilgi verdi mi? John Kirby açıkladı ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İranlı yetkililerin İsrail’e yönelik saldırının zamanlaması ve hedefleri konusunda ABD’ye önceden bilgi verdiği iddiaları için “çok saçma” dedi.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracaktı, o anlaşma son anda iptal edildi Rusya ve Ukrayna'nın Türkiye ile Karadeniz'deki gemilerin güvenliği için müzakere yaptığı ancak Kiev'in son anda bu anlaşmadan vazgeçtiğim öğrenildi. Anlaşma imzalansaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu gelişmeyi 30 Mart'ta duyuracağı...
GÜNCEL Dünyada sayılı merkezlerde yapılıyor Kaçkar Dağları büyüledi helikopterle kayak etkinliği Dünyada sayılı merkezlerde, Türkiye'de ise Rize'de Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen helikopterle kayak etkinliğine bu yıl 300'e yakın sporcu katıldı.
BİLİM - TEKNOLOJİ iPhone kullanıcıları dikkat! Acilen iMessage özelliğini kapatın! iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage...
MAGAZİN Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan kadın sosyal medyada gündem oldu Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu yanlış yanıtlayan ve stüdyoyu terk eden kadının enteresan tavırları sosyal medyada gündem oldu.
Emekli Emekli, memur ve asgari ücret zammı için Temmuz planı çıktı! Kim ne kadar alacak? Ocak 2024 zam döneminde asgari ücrete tek zam olacağı dile getirilse de Temmuz ayına yaklaşılırken asgari ücrete ara zam beklentileri devam ediyor. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun sosyal medya hesabı X...
Ak Parti AK Parti ve kabinede değişik olacak mı? AK Parti kulislerinde 'sürpriz olur' değerlendirmesi Yerel seçimlerin ardından AK Parti ve kabinede değişiklik yapılacağı atacağı adımlara çevrildi. AK Parti kulislerinde "Cumhurbaşkanı bu değişimi yapacaksa bile, bekler konu gündemden düşünce adım atardı. Şimdi durum biraz farklı ama yine de çok...
GÜNCEL İsrail Gazze'de cami bombaladı: Ölü ve yaralılar var İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta bir evi ve Cibaliya Mülteci Kampı'nın batısındaki Fahura Şehitleri Camisi'ni bombaladı. Saldırılar sonucunda birçok Filistinli hayatını kaybetti veya yaralandı.
GÜNCEL Siirt'te kayyum 456 milyon TL borç bırakmış Yerel seçimin üzerinden geçen iki hafta içerisinde birçok çarpıcı gelişme yaşandı. El değiştiren belediyelerde birçok yönetim mevcut borçlarını ilan etti. Kabarık borçlar tartışmalarını da beraberinde getirdi.
POLİTİKA Meral Akşener silip attı takipten çıktığı isimler ortaya çıktı İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, kurultay sürecine giderken bazı isimleri sosyal medyadaki X hesabından takibi bıraktı.
MAGAZİN Sevgilisi Ceyda Düvenci'yi ilk kez paylaştı! Yeni bir aşk mı doğdu? Ünlü Türk oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, sekiz yıllık evliliklerini sona erdirdi. Boşanmaları tek celsede gerçekleştiği halde Düvenci, hayatını yalnız geçirmek istemediğini belirten açıklamalarıyla dikkat çekti ve yeni bir aşka kapılarını...
GÜNCEL Levent Gültekin: DEM Parti Diyarbakır devlete meydan okudu: Gel bana kayyım ata Yazar Levent Gültekin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlarının Kürtçe tabelalara vergi indirimi açıklamasını "devletin otoritesine meydan okuma" olarak değerlendirdi ve "Bu gel bana kayyım ata demektir" dedi.
GÜNCEL Bakan Özhaseki tedbirinizi şimdiden alın dedi uyardı! Kavrulacağız Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde...
GÜNCEL Hatay'da bir otomobil park halindeki 2 araca çarptı, sonra kaçtı Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan otomobil park halindeki iki araca çarparak devrildi, sürücüsü kaza yerini terk etti.