BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55

Haberler

EKONOMİ BOTAŞ açıkladı! Doğal gazda nisan tarifesinde değişikliğe gidilmedi  Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), nisan itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
SAĞLIK Uzmanlar açıkladı, sahur mümkün olduğunca geç yenmelidir Ramazan ayında diyabet hastalarının doktor kontrolünde oruç tutmasını öneren Uzm. Dr. Leyla Batmaz, "Aç kalma süresini azaltmak için sahur mümkün olduğunca geç yenmelidir" dedi.
GÜNCEL Elazığ’da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü Elazığ’da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.
GÜNCEL Yunanistan'da peş peşe şiddetli deprem: Türkiye'de de hissedildi Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi'nden son dakika deprem açıklaması geldi. Yunanistan'da Mora Yarımadası'nda art arda 5,6 ve 5,7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.
GÜNCEL Bulgaristan'da korkutan deprem Bulgaristan'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'a göre bugün saat 09.38 sularından yaşanan depremin derinliği 35.4 kilometre olarak ölçüldü.
GÜNCEL Doktorun otomobiline çarptı, ilk müdahaleyi doktor yaptı Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında doktorun otomobiline çarpan motosiklettekilere, doktor olay yerinde müdahale etti.
Eğitim YÖK'ten yeni düzenleme! İlk 400 doğrudan denklik, ilk 1000 YKS şartı yok Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışı yükseköğretim diplomalarının denklik işlemlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye imza attı. YÖK, dünya sıralamalarında ilk 400'de bulunan üniversitelerden mezun olanlara doğrudan denklik verileceğini, ilk 1000'de...
GÜNCEL 3 katlı binanın çatı katı alevlere teslim oldu Denizli’de 3 katlı binanın depo amacıyla kullanılan çatı katı alevlere teslim oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu söndürüldü.
GÜNCEL Netanyahu ile İsrail hükümeti arasında 'Gazze' krizi İsrail basını, Mossad Başkanı Barnea'nın, Hamas'la esir takası anlaşması yapılması olasılığını önerdiğini ancak Başbakan Netanyahu'nun bunu reddettiğini belirtti. Netanyahu'nun Gazze konusunda hükümet yetkilileriyle uzun süredir anlaşmazlık...
EKONOMİ 3 buçuk liralık limon, markette 16,75 TL'ye satıldı! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
GÜNCEL Elini gaz pedalında unuttu, dükkana daldı... Bursa’da motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan vatandaş, elini gaz pedalında unutunca dükkana daldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
SPOR Süper Lig'in en centilmen takımı Trabzonspor oldu Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
MAGAZİN Kadir İnanır'ın son durumunu hayat arkadaşı açıkladı Geçtiğimiz pazar günü inme geçiren ve tedavisi devam eden usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili İnanır'ın hayat arkadaşı oyuncu Jülide Kural açıklama yaptı. Kural, "İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde...
Yerel Ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ve sahte içki! Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirilen operasyonda bir zanlı yakalandı.
Eğitim Ülke geneli ortak sınav soru ve cevapları yayımlandı  Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 26-27 Mart'ta yapılan ülke geneli ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı.
Eğitim Dikkat! LGS başvuruları bugün sona eriyor! Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresi bugün sona eriyor.
GÜNCEL Murat Kurum YRP'li seçmene seslendi: İhtimal bile vermiyorum AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum, Yeniden Refah Partili (YRP) seçmene seslenerek, "Yeniden Refah Partili kardeşlerimiz kime destek verilmesi gerektiğini bilen, seçmendir. Ben seçmenimizin böyle bir hataya düşeceğini açıkçası düşünmüyorum...
DÜNYA Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! 45 kişi hayatını kaybetti Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45’inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı.
GÜNCEL Kırmızı bültenle aranan 2 yabancı zanlı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle "yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık" suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve "dolandırıcılık" suçundan aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-23"...
GÜNCEL Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirildi İzmir'de bir adrese gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tam 112 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucu ele geçirilen metamfetamin miktarının İzmir'de rekor yakalama olduğu belirtildi.