BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.423,51

Haberler

GÜNCEL Türk Hava Yolları açıkladı: O seferler iptal! Türk Hava Yolları (THY), yaptığı açıklama ile Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine yapılacak bazı seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.
GÜNCEL CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, yeni anayasa şartlarını açıkladı Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni grup başkanvekili Murat Emir'in kendisine yeni anayasa görüşmeleri için, iktidarın anayasaya uyması gerektiği şartlarının olduğunu söylediğini açıkladı.
GÜNCEL Özgür Özel, Almanya Cumhurbaşkanı ile Almanca konuştu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile kısa bir süre Almanca konuştu. Özel'in Almancası, Steinmeier'den '"Perfect German (Mükemmel Almanca) sözleriyle övgü aldı.
GÜNCEL THY'nin yarın yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine yarın icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.
Trabzonspor Abdullah Avcı oyuncusuna kızdı! "Oyundan atılması doğru karar" Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Enis Destan'ın atılması doğru bir karar. O hareketi yapmaması lazım." dedi.
GÜNCEL Fatih Altaylı, Ali Erbaş'ın Arapça bilmediğini duyunca gülme krizine girdi Gazeteci Fatih Altaylı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Arapça bilmediğini duyması üzerine gülme krizine girdi.
SPOR Trabzonspor 10 kişiyle Fatih Karagümrük'ü devirdi Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti.
GÜNCEL Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti Hatay'ın Samandağ ilçesinde sulama kanalına düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
POLİTİKA Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan ile Özel'in görüşmesine itiraz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir araya geleceğinin belli olmasının ardından bir paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" ifadesini...
POLİTİKA İyi Parti kurultay için gün sayıyor: Hazırlıklar tamamlandı Yerel seçimler sonrası olağanüstü kurultay kararı alan İyi Parti'de hazırlıklar tamamlanıyor.. Aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, koltuğu yeni genel başkana devredecek.
GÜNCEL Geç kalınmış tasarruf açıklaması! Hacı Yakışıklı'nın önerisi olay Erdoğan'ın akıl hocası bu ise... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tasarruf açıklamasına gazeteci Hacı Yakışıklı'nın muhtarlarla ilgili önerisi ile ilgili Hadi Özışık değerlendirmelerde bulundu.
SPOR Bahçeşehir Koleji Europe Cup'ı 2. bitirdi FIBA Avrupa Kupası finalinde Almanya'nın NINERS Chemnitz ekibi ile karşılaşan Başakşehir Koleji, mücadeleyi 105-95 kaybederek turnuvayı 2. bitirdi.
DÜNYA ABD'nin 95 milyar dolarlık İsrail yardım paketinde Gazze'ye 1 milyar dolar ayrıldı ABD Başkanı Joe Biden, 95 milyar dolarlık Ukrayna-İsrail yardım paketinde Gazze'deki insani krize müdahale edebilmek için 1 milyar dolar ayırdıklarını belirterek, "İsrail, tüm bu yardımların Gazze'deki Filistinlilere gecikmeden ulaştığından emin...
GÜNCEL Milli Savunma Bakanı Güler, Romanya'ya gitti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak için Romanya'ya gitti.
POLİTİKA Özgür Özel'e zor soru; İyi Parti oyları ile sadece CHP saflarına katılmak mı mübahtır? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler öncesinde Eskişehir'de düzenlenen halk buluşmasında AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu hakkında çok sert sözler söylemişti. İyi Parti'den...
POLİTİKA Özgür Özel'e zor soru; İyi Parti oyları ile sadece CHP saflarına katılmak mı mübahtır? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler öncesinde Eskişehir'de düzenlenen halk buluşmasında AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu hakkında çok sert sözler söylemişti. İyi Parti'den...
Eğitim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Öğretmen atamaları için tarih verdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili "Önümüzdeki hafta kabine toplantısı olursa orada açıklanmış olacak. Biz rakamda uzlaştık zaten." dedi.
POLİTİKA Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Özgür Özel ile görüştü Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti.
GÜNCEL Sırrı Sakık ile Önder Aksakal birbirine girdi! "Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık ile DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, meclis bahçesinde hararetli bir tartışma yaşadı. Önder Aksakal, Sırrı Sakık'a "Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" sözleriyle çıkıştı
GÜNCEL İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan'da günlük ortalama 1428 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.