BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,47

Haberler

GÜNCEL Fatih Portakal'dan Erdoğan'a 'Anıtkabir' tepkisi Gazeteci Fatih Portakal, ana haber bülteninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir'e gitmeyip vefat eden İsmailağa cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katılmasına tepki gösterdi.
GÜNCEL Osmaniye'de asayiş uygulamalarında yakalanan 34 şüpheli tutuklandı Osmaniye'de çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla asayiş uygulamalarında gözaltına alınan 154 şüpheliden 34'ü tutuklandı.
Beşiktaş Beşiktaş'ta Jackson Muleka oyuna devam edemedi Beşiktaş'ın Ankaragücü ile karşılaştığı Türkiye Kupası yarı final ilk maçının son dakikasında Jackson Muleka sakatlandı. Fenerbahçe ile yapılacak derbi öncesinde oyuna devam edemeyen Muleka yerini Vincent Aboubakar'a bıraktı.
SPOR Olimpiu Morutan, sedyeyle saha kenarına geldi Ankaragücü'nün hücum oyuncusu Olimpiu Morutan, Beşiktaş'la oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçının son dakikalarında sakatlık geçirdi ve sedyeyle oyundan alındı.
SPOR Sadettin Saran'dan başkan adaylığı için tek şart! İş insanı Sadettin Saran, tv100'de katıldığı bir programda, Fenerbahçe başkan adaylığı ile ilgili tek şartını açıkladı.
GÜNCEL Yaşar Güler'den 'Eurofighter' yanıtı: Adam döner kesiyor, sonra soracağız Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meclis'teki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sonrası bir gazetecinin Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile Eurofighter konusunda bir görüşmelerinin olup olmayacağı sorusuna yanıt...
SPOR Ankaragücü - Beşiktaş maçında gol sesi çıkmadı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş, 0-0 berabere kaldı.
GÜNCEL Kayseri'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
POLİTİKA DEM Parti'de siyaset yapanların terör örgütlerine karşı mesafe koyması gerekir Bakan Tunç, "DEM Parti'de siyaset yapanlar öncelikle kendilerine oy verenlere saygı duyması ve bu ülkenin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmak isteyen terör örgütlerine karşı da mesafe koyması gerekir. Koymadığı taktirde de demokratik hukuk...
GÜNCEL Uşak'ta iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı Uşak'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.
DÜNYA Kassam Tugayları: Düşman, ateşkes için yapılan arabuluculuk çabalarını engelliyor Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze Şeridi'nde "sıkışmış durumda" olduğunu ve ateşkes için yapılan arabuluculuk çabalarını engellediğini belirtti.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile TBMM'de ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de "Özgür Özel'le görüşecek misiniz?" sorusuna, Erdoğan, "Özgür Özel'in benimle görüşme talebi oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz." dedi.
POLİTİKA Yerlikaya'dan DEM Partililere hakaret soruşturması hakkında açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Algıya gerek yok. Hak, hukuk, adalet neyi gerektiriyorsa o yapılacak" dedi.
DÜNYA Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat vekil Nancy Pelosi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iki devletli çözümün önünde yıllardır engel olduğunu ve istifa etmesi gerektiğini söyledi.
Eğitim Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
GÜNCEL Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde söz çocukların! Erdoğan 23 Nisan minikleri kabul etti Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çocukları kabul etti.
GÜNCEL Aliyev 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa, Hindistan ve Yunanistan'ın, Ermenistan'ı Azerbaycan'a karşı silahlandırdığını belirterek, "Biz de oturup bekleyemeyiz, ciddi önlemler almak zorunda kalacağız." dedi.
GÜNCEL Dışişleri Bakanı Fidan, Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Konakovic ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmelere dair telefonda görüştü.
DÜNYA Avrupa Parlamentosu, AB'nin yeni mali kurallarını onayladı Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin kamu harcamaları ve bütçe açıklarını düşürmeyi hedefleyen yeni mali kurallara onay verdi.
GÜNCEL Çanakkale'de 43 düzensiz göçmen ve 4 göçmen kaçakçısı yakalandı Çanakkale'de polisin düzenlediği operasyonda, 43 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.