BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,73
ALTIN 2.487,91

Haberler

DÜNYA Kenya'da helikopter kazası: Genelkurmay Başkanı ve 10 asker öldü Kenya'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Francis Ogolla ve 10 askeri personelin hayatını kaybettiği duyuruldu.
SPOR Viktoria Plzen elendi, Türkiye'nin UEFA sıralamasındaki yeri kesinleşti Viktoria Plzen'in UEFA Konferans Ligi'nden elenmesiyle, Çekya'nın Avrupa sahnesinde temsilcisi kalmadı. Bu durum Türkiye'nin, UEFA ülke puanı sıralamasında sezonu 9. sırada tamamlayacağını kesinleştirdi.
SPOR Aston Villa, Yusuf Yazıcı'lı Lille'i penaltılarla üzdü UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Aston Villa, normal süresi ve uzatmaları 2-1 biten müsabakayı seri penaltı atışları sonrası 4-3 kazanarak yarı finale yükseldi.
DÜNYA IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, çoklu şoklara ve sıkı mali koşullara rağmen büyümenin pozitif bölgede kaldığını ancak yine de "endişelenecek çok şey olduğunu" ifade etti.
DÜNYA Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye’nin "Her zaman kolay olmayan ancak kesinlikle önemli bir stratejik ortak" olduğunu söyledi.
SPOR Fenerbahçe - Olympiakos / CANLI YAYIN UEFA Konferans Ligi çeyrek final 2. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olimpiakos'u konuk ediyor.
GÜNCEL 32 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı Aydın'da kermeste yedikleri yemekten zehirlendikleri öne sürülen 32 öğrenci tedavi altına alındı.
GÜNCEL Tokat'taki deprem hasara sebep oldu! Yıkılan yapılar var... Tokat'ta meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremin ardından Tokat ve Yozgat'ta bazı yapılar hasar gördü
GÜNCEL Tokat'taki deprem anı marketin kamerasına yansıdı! Tokat'ta meydana gelen 5.6 şiddetindeki deprem büyük bir korku yaratırken deprem anı bir marketin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde raflarda bulunan ürünler yere saçılırken, market çalışanları ve müşterilerin koşarak...
EKONOMİ SGK, prim borcu ödeme tarihini uzattı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
POLİTİKA Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşgalci İsrail'in mezalimine tepki gösteren Erdoğan, "Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor"...
Trabzonspor Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması! Trabzonspor Kulübü, Salih Uçan ve Oliver Torres hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
DÜNYA Fransa: İsrail, uluslararası insancıl hukuka uymalı Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christophe Lemoine, İsrail'in uluslararası insancıl hukuka uyması gerektiğini ve ülkesinin İsrail'in Gazze Şeridi'ne insani yardımın ulaşmasının önündeki tüm engelleri kaldırmasını istediğini ifade...
EKONOMİ Merkez Bankası rezervleri 126,9 milyar dolar oldu Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, 5 Nisan haftasında bir önceki haftaya göre 3 milyar 745 milyon dolar artışla 126 milyar 871 milyon dolara yükseldi.
DÜNYA Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin BM Genel Sekreteri Guterres, Orta Doğu'nun felaketin eşiğinde olduğu uyarısında bulunarak, "Artık bu kanlı misilleme döngüsüne son verilmeli." dedi.
POLİTİKA Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi! Fırsat olabilir UND Yönetim Kurulu Başkan Şerafettin Aras, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'a yapacağı ziyaretin, dünyaya alternatif, güvenli ve hızlı transit koridorunun açılması ve duyurulmasında önemli bir fırsat niteliği taşıdığını...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'a resmi törenli karşılama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi bir ziyaret kapsamında ağırladı.
GÜNCEL Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre deprem yerin 5.99 kilometre derinliğinde oluştu. Deprem Tokat'ın yanı sıra Sivas, Yozgat, Çorum, Amasya, Samsun ve Kayseri'de de hissedildi. Sulusaray'da saat 22.31'de...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'a resmi törenli karşılama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi bir ziyaret kapsamında ağırladı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.