BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,46
ALTIN 2.490,54

Haberler

GÜNCEL Levent Gültekin: DEM Parti Diyarbakır devlete meydan okudu: Gel bana kayyım ata Yazar Levent Gültekin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlarının Kürtçe tabelalara vergi indirimi açıklamasını "devletin otoritesine meydan okuma" olarak değerlendirdi ve "Bu gel bana kayyım ata demektir" dedi.
GÜNCEL Bakan Özhaseki tedbirinizi şimdiden alın dedi uyardı! Kavrulacağız Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde...
GÜNCEL Hatay'da bir otomobil park halindeki 2 araca çarptı, sonra kaçtı Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan otomobil park halindeki iki araca çarparak devrildi, sürücüsü kaza yerini terk etti.
DÜNYA ABD'de petrol fiyatları artmaya devam ediyor ABD'de petrol fiyatları artmaya devam ederken Kaliforniya eyaletinde bulunan "Elk Hills Petrol Sahası" görüntülendi. Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,92 dolardan işlem görüyor.
GÜNCEL ‘İlk icraatım’ olacak demişti! Mansur Yavaş'ın o projesi mecliste kabul edildi Ankara’da daha önce onay beklediği için başlanamayan Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesinin artırılması ve modernizasyonu projesi belediye meclisinde kabul edildi.
DÜNYA Japonya'nın nüfusu 13 yıldır düşüyor Japonya'nın nüfusu, Ekim 2023 rakamlarına göre önceki yıla kıyasla 595 bin azalarak 124 milyon 352 bine geriledi.
GÜNCEL Şırnak'ta devrilen hafif ticari araçtaki 5 kişiden 4'ü öldü Şırnak'ın Uludere ilçesinde dere yatağına devrilen hafi ticari araçtaki 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.
GÜNCEL Sarı bültenle aranan uluslararası hırsız İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle dolandırıcılık, sarı bülteniyle de 2 ayrı hırsızlık suçundan uluslararası seviyede aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-27" operasyonuyla...
SPOR Süper Lig’de yabancı VAR hakemlerinin maaşları ortaya çıktı Trendyol Süper Lig'de TFF'nin aldığı kararla yabancı VAR hakemleri göreve başlamıştı. Bu sırada Süper Lig'de görev yapan yabancı VAR hakemlerinin de maç başına kazandıkları ücret ortaya çıktı.
MEDYA Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? 'Tüm Türkiye öğrenecek' dediği isim belli oldu Uğur Dündar'dan açıklama Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Babalık iddialarının ardından...
Chp Özgür Özel'in yeni imajı dikkat çekti önce gözlüklerini çıkardı şimdi de... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan Özel, son olarak saçlarını boyattı.
DÜNYA Pentagon, İran'ın İsrail'e saldırısında düşürdüğü İHA ve füze sayısını açıkladı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'ın 13 Nisan'da İsrail'e düzenlediği hava saldırısında attığı füze ile insansız hava araçlarından (İHA) 87'sini ABD'nin düşürdüğünü açıkladı.
DÜNYA Biden ailesi 2023'te yaklaşık 620 bin dolar kazandı ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın 2023 mali yılında yıllık brüt gelirinin 619 bin 976 dolar olduğu ve 146 bin 629 dolar federal gelir vergisi ödediği bildirildi.
GÜNCEL Ümit Dikbayır: İYİ Parti'de asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir Sakarya Bağımsız Milletvekili Ümit Dikbayır, tv100'de Gürkan Hacır'ın sunduğu programa konuk olarak katıldı. İYİ Parti'deki kargaşayı değerlendiren Dikbayır, "Bu parti içinde (İYİ Parti'de) asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşi tarafından...
DÜNYA İsrail ordusu Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait binalara yönelik hava saldırısı gerçekleştirildiğini duyurdu.
DÜNYA Misilleme iddiaları ortalığı karıştırdı! İran'dan yeni gözdağı: Daha güçlü karşılık veririz İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları sonrası, İsrail'den misilleme geleceği iddiaları gerginliği yeniden hat safhaya çıkardı. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail'in olası bir saldırısı halinde daha güçlü ve daha kapsamlı...
GÜNCEL Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, kendisine hakaret eden PKK destekçisi Hollanda asıllı Frederike Geerdink'e, X hesabından Türkçe ve Kürtçe olarak yanıt verdi.
GÜNCEL Şebnem Bursalı: Kamu kaynağını kullanmış değilim Geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşım ile bir anda tepki gören AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, yaptığı paylaşım ile ilgili Gazeteci Sinan Burhan'a konuştu.
Galatasaray Barış Alper Yılmaz: Tek hedefimiz şampiyon olabilmek Galatasaray'ın jokeri Barış Alper Yılmaz, 4-0'lık Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Okan Buruk: Rakibimize bakmıyoruz, Fenerbahçe ile ilgilenmiyoruz Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Rakibimize bakmıyoruz. Kendi maçlarımızı kazanmaya odaklanıyoruz." dedi.