BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36

Haberler

GÜNCEL Şırnak'ta özel güvenlik bölgesi ilanı! Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ilçesi Altındağları bölgesinin 15 gün süreyle geçici “özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini duyurdu.
SPOR Anadolu Efes Euroleague'e veda etti THY EuroLeague'de Virtus Bologna ile karşılaşan Anadolu Efes, karşılaşmayı 64-67 kaybederek turnuvaya veda etti.
SPOR Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi Süper Lig'in 32. haftasında oynanan maçlar sonrası aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olduğu 9 kulüp, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na gönderildi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" açıklamasında bulundu. Yerel seçim temposu nedeniyle 1,5 ay sonra...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kapılarının açık olduğunu belirtti. Erdoğan, ziyaretleri halinde bir araya gelip konuşacaklarını ifade etti.
GÜNCEL Lezita’daki grevde yeni gelişme! 483 işçi için ihtiyati tedbir kararı alındı İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Abalıoğlu Lezita fabrikasında 41 gündür süren grevle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Denizli 2. İş Mahkemesi, yetkili sendika olan Öz Gıda İş'in grev kararının ardından, Lezita yönetimi tarafından...
SPOR NBA oyuncusu Onuralp Bitim'den kötü haber NBA takımlarından Chicago Bulls'ta forma giyen Onuralp Bitim, göz retinasındaki yırtık nedeniyle sezonu kapadı.
MAGAZİN Selen Görgüzel’i çıldırtan yorum! Çok "hadsizce!" Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, sosyal medyada kendisine gelen ‘yavrum’ mesajı ile adeta çılgına döndü. Görgüzel, yapılan bu yorumun çok hadsizce olduğunu belirtti.
POLİTİKA Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Rum basınına skandal açıklamalarda bulundu. Ömer Öcalan, Ortadoğu'da sorunun çözümünün teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan geçtiğini öne...
Trabzonspor Altay Bayındır'dan büyük sürpriz! Yeni sezonda Uğurcan Çakır'la yollarını ayırmaya karar veren Trabzonspor'un Altay Bayındır'la görüştüğü belirtildi.
Fenerbahçe Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Koç, TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak 'Maddi açıdan destek olacağız' gibi konuşmalar yaptığını ileri sürdü.
POLİTİKA Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Katar'a gidiyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Al Sani ile görüşmek üzere Ankara’dan Doha’ya hareket etti.
EKONOMİ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten KDV açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV oranlarında artış yapılmadığını ve suistimalleri önlemeye yönelik önlemler alındığını vurguladı.
EKONOMİ TCMB Başkanı Karahan'dan açıklama: Bundan sonraki strateji... TCMB Başkanı Karahan: "Bundan sonraki stratejimiz, en büyük önceliğimiz enflasyonla mücadele ve piyasa koşullarına bağlı olarak mümkün olduğu kadar rezerv biriktirmek"
DÜNYA İsrail ordusundan misilleme sinyali: Yanıt vermemek mümkün değil İsrail ordusu, İran'ın son saldırısını karşılıksız bırakılma olasılığının çok uzak bir ihtimal olduğunu belirtti. Ordu sözcüsü, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Böyle bir saldırıya yanıt vermemek mümkün değil"...
Fenerbahçe Kim Min Jae için geri dönüş sinyali Sezon başında büyük umutlar ile Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae'nin sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ve eski takımı Napoli'ye geri dönebileceği konuşuluyor.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Kendimiz bedel ödesek dahi... Temel sorunumuzun hayat pahalılığı ve enflasyon baskısı olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendimiz bedel ödesek dahi ülkemize, milletimize, gelecek nesillere bedel ödetecek her türlü popülist adımdan uzak durduk duracağız."...
GÜNCEL Suat Kılıç'tan 'erken seçim' açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç partisinin MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada bulundu. Kılıç, erken seçim tartışmaları ile ilgili de görüşlerini dile getirdi.
POLİTİKA Erdoğan: İran-İsrail geriliminin tek müsebbibi Netanyahu yönetimidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İran-İsrail gerilimine ilişkin "İsrail'e ses çıkarmayanlar İran'ı kınama yarışına girdi, gerilimin tek...
GÜNCEL Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA Türkiye'nin Bayraktar TB2 SİHA'daki ihracat başarına değinen uzmanlar, 'Bayraktar TB-2 kullanıcısı ülkelerin KALKAN DİHA'yı da envanterlerine eklemek istemesi sürpriz olmaz' dedi.