BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,04

Haberler

GÜNCEL Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! İncirlik'teki üssün adı değişti Milli Savunma Bakanlığı, Adana İncirlik'te bulunan 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'nın isminin 10'uncu Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirildiğini duyurdu.
SAĞLIK Yoğun bakım hastalarının elini tutacak robot kol geliştirildi Erzurum Atatürk Üniversitesinde akademisyenler, Kovid-19 döneminden yola çıkarak hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören, özellikle bilinci kapalı hastalara tedavi sürecinde bir yakınının elini tutuyormuş hissi veren el şeklinde cihaz...
GÜNCEL Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest kalmadan... Hollanda Parlamentosu, AB'nin Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması şartına bağlayan tasarıyı kabul etti.
Yerel Ramazan Bayramı tatilinin bilançosu! En çok kaza o şehirde yaşandı Ramazan Bayramı tatilinde en çok trafik kazası İstanbul'da yaşanırken, en az kaza Ardahan, Bayburt ve Tunceli'de meydana geldi.
Kültür ve Sanat Türkiye, üç kültürel mirası daha UNESCO'da aday gösterdi Kültür ve Turizm Bakanlığınca, "Antep İşi Nakışı", "Geleneksel Keçe Yapımı" ve "Yoğurt Yapımının Geleneksel Yöntemleri ve İlgili Sosyal Uygulamalar" İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne eklenmesi için UNESCO'ya...
GÜNCEL Bursa'da define faciası! Mağara çöktü 3 kişi hayatını kaybetti Bursa’nın İznik ilçesinde gerçekleştirdikleri define kazısı esnasında, mağaraya yerleştirdikleri jeneratörün gazından zehirlenen üç kişi hayatını kaybetti.
BİLİM - TEKNOLOJİ SpaceX, uzaya 23 Starlink uydusu fırlattı Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, Starlink İnternet Ağı Projesi kapsamında 23 uyduyu uzaya gönderdi.
GÜNCEL Protokol hazırlandı! Memurlara her ay 8500 liralık tazminat ödenecek! Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Tüm-Yerel Sen yetkilileri arasında belediyede çalışan memurlara her ay sosyal denge tazminatı ödenmesi için protokol imzalandı.
DÜNYA İşte İsrail'in savunma sistemi Demir Kubbe Anadolu Ajansı, İsrail ordusuna ait Gazze Şeridi çevresindeki Demir Kubbe hava savunma sistemi bataryasını görüntüledi.
Yerel Konya'da uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli yakalandı Konya'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.
SAĞLIK Türk bilim insanlarınca yapılan çalışmayla, beyin hücrelerinde "mikroplastik" tespit edildi Türk bilim insanlarınca, beyin hücrelerinde "mikroplastik" bulunduğunu ortaya koyan bilimsel çalışma, günlük yaşamda birçok alanda kullanılan bu ürünlerin, gelecekte Alzheimer, MS, inme ve beyin kanaması gibi hastalıklarda etken olup olmadığına...
GÜNCEL Antalya'da kuzugöbeği mantarı sezonu başladı Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı.
GÜNCEL Çanakkale'de 2 kişinin öldüğü göçükle ilgili kepçe operatörü gözaltına alındı Çanakkale'de su kanalı açma çalışması sırasında 2 kişinin öldüğü toprak kaymasıyla ilgili kepçe operatörü gözaltına alındı.
GÜNCEL Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etti Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı.
MAGAZİN Verdiği pozlar olay olmuştu! Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyadan özür diledi Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür diledi. İşte...
Otomobil TOGG, üçüncü modeli T8X’in çalışmalarına başladı TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, bir sene önce çalışmalarını yaptıkları T10F'yi ocak ayında sergilediklerini belirterek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un...
EKONOMİ Kızıldeniz'de ticaret can çekişiyor! Konteyner geçişleri yarıdan fazla azaldı Kızıldeniz'den konteyner gemi geçişleri bu yılın ilk çeyreğinde yarıdan fazla azalırken, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) gemi geçişleri de durma noktasına geldi.
EKONOMİ Kira, ücret ve değer artış kazancı gelirlerini beyan etmeyenler için "pişmanlık" imkanı  Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyen yüz binlerce mükellef tespit ederken bunların cezai işlem uygulanmadan "pişmanlık" hükmünden yararlanıp vergi borçlarını ödeme imkanı...
EKONOMİ Avrupa borsaları yükselişle açıldı Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,2 yükselişle 499 puan, Almanya'da DAX 40 endeksi yüzde 0,1 kazançla 17.807 puan seviyesinde işlem görüyor.
Chp CHP'nin acı günü! TBMM Grup Müdürü hayatını kaybetti CHP’nin TBMM’deki Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın yaşamını yitirdiği duyuruldu.