BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26

Haberler

GÜNCEL Valilik az önce uyarı geçti! Saat verildi aman dikkat ANKARA'da yarın öğle saatlerinde fırtına bekleniyor. Valilik yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocuklarıyla bir araya geldi  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk dünyası çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan, "29 farklı ülkeden 500'e yakın evladımızı 'Dünya Çocukları Barış İçin El Ele...
POLİTİKA Ali Babacan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı kabul etti DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı kabul etti.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı Özkaya ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni AYM Başkanı Kadir Özkaya ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.
GÜNCEL Günler kala Davut Gül'den 1 Mayıs kararı! Taksim'de kutlama olacak mı? 1 Mayıs'a sayılı günler kala Taksim kararı açıklandı. Merak edilen sorunun yanıtı İstanbul Valisi Davut Gül'den geldi. Taksim'de 1 Mayıs kutlamasının olmayacağı duyuruldu.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Dora'ya devretti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis'teki koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na devretti. Koltuğun önemli bir özelliğinin olduğunu dile getiren Özel, "Bu koltuk, Gazi Mustafa Kemal...
GÜNCEL MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan çocuklara mektup Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla MİT'e mektup ve resim gönderen çocuklar için bir mektup kaleme aldı.
GÜNCEL Mehmet Özhaseki, Hataylı Sözer ailesine yeni evlerini teslim etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde köy evleri yıkılan Hataylı Sözer ailesine yeni evlerini teslim etti.
GÜNCEL Ekrem İmamoğlu ile AK Partili Başkan Ömer Arısoy kameralar önünde tartıştı: Yapma sakın yapma... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kameralar önünde tartışma yaşadı.
GÜNCEL Erdoğan'dan İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç dün akşam hayatını kaybetti. Kılıç’ın vefatı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da üzüntülerini bildirip seçim öncesi yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, "Merhum Hasan Efendi ile kısa bir süre önce yüz yüze...
GÜNCEL Mehmet Özhaseki, Hataylı Sözer ailesine yeni evlerini teslim etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde köy evleri yıkılan Hataylı Sözer ailesine yeni evlerini teslim etti.
Otomobil İkinci el araçta en çok tercih edilen 5 marka belli oldu! Alması da satması da çok kolay İkinci el araç piyasası yılın ilk 4 ayında hareketlenirken, fiyatlar da yükseldi. Araç satın almak isteyen vatandaşların en büyük korkusu ise daha sonraki satışta zarar etmek. Ancak çok alıp satılan araçlarda bu risk çok daha az. İşte Türkiye'de...
GÜNCEL Milli Savunma Bakanlığı ve TRT Çocuk Korosu'ndan "23 Nisan" özel klibi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile TRT Çocuk Korosu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel klip hazırlandı.
GÜNCEL Almanya ile Çin arasında casus krizi: "İddialar çok ciddi" Berlin hükümeti, üç Alman vatandaşına yönelik Çin casusluğu iddialarını "çok ciddi" olarak nitelendirdi. Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, "bu Avrupa demokrasisine içeriden bir saldırıdır" dedi. Çin Dışişleri Bakanlığı ise iddiaların...
GÜNCEL MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz Terör örgütüne yönelik operasyonlar yurt içinde ve yurtdışında hız kesmeden devam ediyor. MSB’den yapılan son dakika açıklamasına göre Irak’ın kuzeyinde 15 PKK’lı terörist ve Suriye’nin kuzeyinde 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale...
SPOR Halil Umut Meler, EURO 2024'te görev yapacak UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) görev alacağını açıkladı.
GÜNCEL Belçika'da PKK'ya polis baskını Belçika polisi, terör örgütü PKK'nın televizyon kanallarına operasyon düzenledi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan:Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a ziyaret gerçekleştirdi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de...
GÜNCEL Mansur Yavaş koltuğunu otizmli Muhammed Uğur'a bıraktı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan'da başkanlık koltuğunu otizmli Muhammed Uğur'a verdi.
EKONOMİ İsrail ile İran arasındaki gerilim altının ons fiyatını etkiledi! Düşüş var ne kadar oldu? Altının ons fiyatı, İsrail ile İran arasındaki gerilimde mevcut durum ve ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin etkisiyle gün içinde 2 bin 300 doların altına geriledi.