BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.490,69

Haberler

DÜNYA Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin BM Genel Sekreteri Guterres, Orta Doğu'nun felaketin eşiğinde olduğu uyarısında bulunarak, "Artık bu kanlı misilleme döngüsüne son verilmeli." dedi.
POLİTİKA Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi! Fırsat olabilir UND Yönetim Kurulu Başkan Şerafettin Aras, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'a yapacağı ziyaretin, dünyaya alternatif, güvenli ve hızlı transit koridorunun açılması ve duyurulmasında önemli bir fırsat niteliği taşıdığını...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'a resmi törenli karşılama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi bir ziyaret kapsamında ağırladı.
GÜNCEL Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre deprem yerin 5.99 kilometre derinliğinde oluştu. Deprem Tokat'ın yanı sıra Sivas, Yozgat, Çorum, Amasya, Samsun ve Kayseri'de de hissedildi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'a resmi törenli karşılama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi bir ziyaret kapsamında ağırladı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
GÜNCEL Zühtü Arslan'a AYM'de veda töreni Görev süresi 20 Nisan’da dolacak olan AYM Başkanı Zühtü Arslan’a veda töreni düzenlenecek. Arslan için veda töreni yarın gerçekleştirilecek.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı ile görüştü  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nu kabul etti.
GÜNCEL Yine zam geldi! Etiketler bir kez daha değişiyor... Bugünden itibaren geçerli Peş peşe zamlarla gündem olan kırmızı et fiyatlarına yine zam geldi. Et ve Süt Kurumu fiyatlarını güncelledi. Zamlar ise bugünden itibaren geçerli olacak.
MEDYA Erdoğan'ın "Biz bitti demeden bitmez" sözleri Fatih Altaylı'ya Fatih Terim'i hatırlattı Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Altaylı, "Bitti demeden bitmez lafını duydum, okudum. Bu bana Fatih Terim'i hatırlattı. Bunu milli takım için söylüyordu. AK Parti'de işlerin...
POLİTİKA CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu Grup başkanvekilliği için CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ile CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç aday oldu. Murat Emir, partisinin yeni grup başkanvekili oldu.
EKONOMİ Bakan Mehmet Şimşek'ten kira ve ücret gelirleri için beyanname vermeyen mükelleflere çağrı  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira ve ücret gibi gelirleri elde ettiği halde beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellefi tespit ettiklerini bildirerek, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi, ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden...
GÜNCEL İsrailli vekilden skandal sözler: Üçüncü Mabed'in inşa edeceğiz İsrailli aşırı sağcı milletvekili Yitzhak Pindrus, skandal sözlere imza attı. Pindrus, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'nın olduğu alana 'Üçüncü Mabed'in inşa edilmesini umduklarını' söyledi.
GÜNCEL Yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terör örgütü üyesi yakalandı Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ, PKK ve DHKP-C terör örgütü üyesi 7 zanlı yakalandı.
GÜNCEL Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özel'den yeni açıklama CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze yapacağı görüşmeye ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.
GÜNCEL Erzurum'da korkutan deprem! Kandilli açıkladı Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre; Erzurum'un Pasinler ilçesinde 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 9.4 kilometre olarak ölçüldü.
Yerel Erzurum'da parkta çıkan kavgada bir çocuk bıçakla yaralandı Erzurum'da parkta çıkan kavgada 16 yaşındaki çocuk bıçakla yaralandı.
Yerel Isparta'da kaçak içki operasyonu: 4 şüpheli yakalandı! Isparta'nın Gönen ve Eğirdir ilçelerinde düzenlenen kaçak içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Yerel 68 yaşındaki muhtar 40 yıldır koltuğunu kimseye kaptırmıyor! Elazığ'ın Maden ilçesinde 68 yaşındaki mahalle muhtarı Mehmet Deniz, 40 yıl önce arkadaşlarına özenerek girdiği muhtarlık seçimini kazanmasının ardından 9 dönemdir koltuğunu rakiplerine kaptırmıyor.
Yerel Mersin'de örtü altında üzüm hasadı yapıldı Mersin'in Erdemli ilçesinde serada yetiştirilen üzümler hasat edildi.