BIST 9.526
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,03

Haberler

GÜNCEL Türkiye, Gazze Şeridi'ne en çok yardım ulaştıran ülke Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye’nin Gazze’ye yaptığı insani yardımların 42 bin tona ulaştığı belirtildi.
GÜNCEL İnşaat malzemesi ihracatı şubatta 2,36 milyar dolara yükseldi Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi ihracatı şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,1 artarak 2,36 milyar dolara ulaştı.
GÜNCEL Trafik kazasında ölen 4 kişinin cenazesi toprağa verildi Şırnak'ın Uludere ilçesinde dere yatağına devrilen hafi ticari araçtaki 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.
GÜNCEL Sakarya'da ayağını çapa makinesine kaptıran kişi hayatını kaybetti Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
SAĞLIK Antibiyotikler alt solunum yolu enfeksiyonlarında etkili değil ABD'de yapılan bir çalışma, antibiyotiklerin çoğu alt solunum yolu enfeksiyonunu geçirmede etkili olmadığını, enfeksiyon bakteri kaynaklı olsa da öksürüğün şiddeti ya da süresini etkilemediğini gösterdi.
GÜNCEL İstanbul'da kurye kılığında motosikletle uyuşturucu satan şüpheli tutuklandı Bağcılar'da kurye kılığında motosikletle uyuşturucu madde sattığı belirlenen şüpheli ile uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı anlaşılan Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa'daki 3 adreste gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
GÜNCEL Yerlikaya duyurdu! Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı. Yerlikaya, trafikteki radar denetimlerinin önümüzdeki günlerde daha da artacağını...
SAĞLIK 14 yıldır tek akciğerle yaşıyor 27 yıl boyunca kesintisiz sigara içen Selahattin Tustaş’ın sağ akciğeri tümör tespit edilince alındı. 14 yıldır tek akciğerle yaşayan Tustaş, “Sigarayı bırakın” çağrısında bulundu.
SPOR Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
POLİTİKA Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan ve Şimşek arasındaki gerilim iddiasına açıklama Seçimler öncesi ekonomi yönetimiyle ilgili görüşmelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonominin koltuğundaki Bakan Mehmet Şimşek arasında gerilim yaşandığı iddialarına yalanlama geldi.
GÜNCEL Yargıtay'da seçim çıkmazı: 18'inci tura kaldı Yargıtay yeni başkanını seçmek için bir kez daha sandık başına gitti. Seçimin 17 tur oylamasında da sonuç çıkmadı. Yargıtay Birinci Başkanlığı seçimi 3. (18) tura kaldı.
GÜNCEL CHP farkı açıyor! Yerel seçimin ardından yapılan ankette dikkat çeken sonuç 31 Mart Seçimlerinde 47 yıl sonra bir ilk yaşanarak CHP sandıktan birinci çıkmıştı. Kurulduğu günden bu yana sandıktan ikinci çıktığı seçimin ardından anketlerden de AK Parti için kötü sonuç geldi.
GÜNCEL İsrail istedi Meta ve Tiktok hemen uyguladı İsrail kaynaklı resmi verilere göre Meta ve TikTok, Tel Aviv’den 8 binden fazla içeriğin kaldırılması için talep aldı ve bu içeriklerin yüzde 94'ünü kaldırdı.
GÜNCEL Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
GÜNCEL Karadenizli balıkçıları palamut üzdü, hamsi sevindirdi Sezona 1 Eylül 2023'de "Vira Bismillah" diyerek başlayan Karadenizli balıkçılar, aradığını büyük oranda hamsi avında buldu.
GÜNCEL Şırnak'ta dereye devrilen hafif ticari araçtaki 4 kişi öldü Şırnak'ın Uludere ilçesinde dere yatağına devrilen hafi ticari araçtaki 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.
GÜNCEL ABD'li dev bankadan altın için rekor tahmin: Bu rakamı görecek! ABD merkezli bankacılık devi Citi'nin altın tahmini dikkat çekti. Citi, gelecek 6-18 ay için ons altın fiyatını revize etti. Banka yeni tahminini 3 bin dolar olarak açıkladı.
Mhp Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar: Milletimizin mesajını aldık MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerden sonra partisinin ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "31 Mart'a tesir eden olgulardan biri ekonomik sıkıntılardır. Parti olarak milletimizin mesajını aldık ve çalışmaları başlattık. "...
GÜNCEL İran İsrail saldırısı öncesinde ABD'ye bilgi verdi mi? John Kirby açıkladı ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İranlı yetkililerin İsrail’e yönelik saldırının zamanlaması ve hedefleri konusunda ABD’ye önceden bilgi verdiği iddiaları için “çok saçma” dedi.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracaktı, o anlaşma son anda iptal edildi Rusya ve Ukrayna'nın Türkiye ile Karadeniz'deki gemilerin güvenliği için müzakere yaptığı ancak Kiev'in son anda bu anlaşmadan vazgeçtiğim öğrenildi. Anlaşma imzalansaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu gelişmeyi 30 Mart'ta duyuracağı...