BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.435,73

Haberler

POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile TBMM'de ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de "Özgür Özel'le görüşecek misiniz?" sorusuna, Erdoğan, "Özgür Özel'in benimle görüşme talebi oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz." dedi.
POLİTİKA Yerlikaya'dan DEM Partililere hakaret soruşturması hakkında açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Algıya gerek yok. Hak, hukuk, adalet neyi gerektiriyorsa o yapılacak" dedi.
DÜNYA Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat vekil Nancy Pelosi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iki devletli çözümün önünde yıllardır engel olduğunu ve istifa etmesi gerektiğini söyledi.
Eğitim Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
GÜNCEL Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde söz çocukların! Erdoğan 23 Nisan minikleri kabul etti Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çocukları kabul etti.
GÜNCEL Aliyev 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa, Hindistan ve Yunanistan'ın, Ermenistan'ı Azerbaycan'a karşı silahlandırdığını belirterek, "Biz de oturup bekleyemeyiz, ciddi önlemler almak zorunda kalacağız." dedi.
GÜNCEL Dışişleri Bakanı Fidan, Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Konakovic ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmelere dair telefonda görüştü.
SPOR Ankaragücü - Beşiktaş / Canlı yayın Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.
DÜNYA Avrupa Parlamentosu, AB'nin yeni mali kurallarını onayladı Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin kamu harcamaları ve bütçe açıklarını düşürmeyi hedefleyen yeni mali kurallara onay verdi.
GÜNCEL Çanakkale'de 43 düzensiz göçmen ve 4 göçmen kaçakçısı yakalandı Çanakkale'de polisin düzenlediği operasyonda, 43 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.
DÜNYA İsrail, Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te son 200 günde 8 bin 430 Filistinliyi gözaltına aldı İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim'den bu yana ihlallerini artıran İsrail, son 200 günde bu bölgelerde en az 8 bin 430 kişiyi gözaltına aldı.
DÜNYA Belçika polisinden PKK'nın televizyon kanallarına operasyon Belçika polisi, terör örgütü PKK'nın sözde medya yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi.
GÜNCEL İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç için cenaze töreni düzenlendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç, dün hayatını kaybetmişti. Kılıç için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
GÜNCEL İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç için cenaze töreni düzenlendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç, dün hayatını kaybetmişti. Kılıç için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
GÜNCEL İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu Hasan Efendi Hazretleri'nin cenaze namazı töreninde İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin manevi lideri olarak Fikri Doğan Hoca'nın tayin edildiğini açıkladı.
DÜNYA WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası Dünyanın en büyük mesajlaşma platformu WhatsApp, İşgalci İsrail'in Gazze saldırılarına destek olmakla suçlanıyor.
DÜNYA ABD'nin insan hakları raporunda Türkiye ve FETÖ ayrıntısı ABD Dışişleri Bakanlığı, 2023 İnsan Hakları Raporunu açıkladı. Raporda yer alan Türkiye ayrıntısı, dikkat çekti.
GÜNCEL Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa’nın yeni şeyhi olarak İbrahim Uslu’yu ilan etti Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi olarak Denizli vekili İbrahim Uslu’yu ilan etti.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin tarihi belli oldu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gelecek hafta görüşmeyi planladığını belirterek, "Kendilerinden randevu talep edeceğiz. Anayasa ile ilgili birtakım talepler ileteceğini söyledi, tabii ki TBMM müzakere zeminidir...
GÜNCEL Cübbeli Ahmet, cemaati beklemeden yeni şeyhi ilan etti İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Efendi'nin vefatının ardından, cemaatin geleceği merak konusu olmuştu. Bu süreçte, daha önceden cemaatten atıldığı açıklanan Cübbeli Ahmet'in, İsmailağa Cemaati'nin yeni şeyhinini cemaatin önde gelenlerini...