BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64

Haberler

GÜNCEL Motokuryenin ölüme neden olan firari sürücü her yerde aranıyor Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken, hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç...
GÜNCEL Seyir halindeki araçtan kedinin üzerine şişe atıldı Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulanırken, o anlar araç kamerası tarafından görüntülendi.
Yerel Kara yolu kenarında kadın cesedi bulundu! Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürülmüş bulundu.
Yerel Afyonkarahisar'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi.
EKONOMİ Altın fiyatları! 29 Mart gram, çeyrek altın ne kadar oldu? Altın, dolardan aldığı destekle yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 300 lira seviyesini aştı. Analistler altın fiyatlarına ilişkin ne diyor?
Yerel Bir otomobilde 9 kaçak göçmen yakalandı! Çanakkale'de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 9 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan bir kişi ise tutuklandı.
EKONOMİ Ne olacak bu kakao fiyatlarının hali? Türkiye Gıda İhracatçıları, iklim değişikliği ve kuraklık gibi etkenlere bağlı olarak ton başına fiyatı 10 bin doları aşarak tarihi zirveye ulaşan kakao fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
GÜNCEL Adıyaman’da 70 kilogram ağırlığında turna balığı yakalandı Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Atatürk Barajı göletinde 70 kiloluk dev turna balığı oltaya takıldı.
GÜNCEL Kafe içindeki silahlı çatışma tarafları adliyeye sevk edildi Antalya’da bir kafenin iki ortağı arasındaki 2 milyon 750 bin TL’lik alacak verecek meselesinde çıkan anlaşmazlıkta çıkan, silah, bıçak sopalı kavganın tarafları toplam 25 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Durumu ağır...
GÜNCEL Otobüsçüler bayram tatili için ek sefer düzenliyor! Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, yerel seçimler ve Ramazan Bayramı tatili öncesi otobüs biletlerinin tükenmesi nedeniyle ek seferler düzenlendiğini belirterek, "Ramazan Bayramı süresince düzenlenecek ek seferlerle günde...
Yerel Mersin'de dolandırıcılık operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı! Mersin'de "sazan sarmalı" yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 36 şüpheliden 20'si tutuklandı.
GÜNCEL Kırmızı ışık ihlali, motosiklet sürücüsünü hayattan koparıyordu Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil hız kesmeden biçtiği motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Otomobilin motosiklete çarptıktan yaklaşık 100 metre sonra durduğu feci kaza güvenlik kamerası tarafından anbean...
DÜNYA Hollandalı profesör Gazze için açlık grevinde! Hollandalı Profesör Thea Hilhorst, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarına, oradaki açlık ve kıtlığa dikkati çekmek için Temsilciler Meclisi önünde açlık grevi yaptı.
GÜNCEL Ağır hasarlı binada kalan genç kız ailesine teslim edildi Adıyaman’da, ailesinden kaçarak ağır hasarlı bina içerisinde yaşamaya çalışan genç kız, polis ekiplerince ailesine teslim edildi.
Otomobil BYD 7 milyonuncu yeni enerji aracını üreterek rekor kırdı BYD 7 milyonuncu elektrikli ve plug-in hibrit araç üretimiyle yeni bir rekora imza attı.
SAĞLIK İlkbaharın gelmesiyle çocuklarda alerji şikayetleri artmaya başladı Saygı Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hakan Uzun, ilkbaharın gelmesiyle çocuklarda başlayan alerjik şikayetler hakkında bilgi verdi.
EKONOMİ Mehmet Şimşek: Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomi yol haritasına duyulan güvenle dış kaynak akışının bu yıl da devam ettiğini belirterek, "Dünya Bankası ile yürüttüğümüz verimli işbirliği kapsamında 3 ayrı proje finansmanı için 1,5 milyar...
EKONOMİ BOTAŞ açıkladı! Doğal gazda nisan tarifesinde değişikliğe gidilmedi  Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), nisan itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
SAĞLIK Uzmanlar açıkladı, sahur mümkün olduğunca geç yenmelidir Ramazan ayında diyabet hastalarının doktor kontrolünde oruç tutmasını öneren Uzm. Dr. Leyla Batmaz, "Aç kalma süresini azaltmak için sahur mümkün olduğunca geç yenmelidir" dedi.
GÜNCEL Elazığ’da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü Elazığ’da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.