BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Haberler

GÜNCEL İstanbul'dan acı haber: Bir polisimiz şehit oldu İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan olayda motosikletli trafik polisi Emrah Büke, görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.
GÜNCEL Halk otobüsü şoförü talebini reddettiği yolcu tarafından bıçaklandı Aksaray'da halk otobüsü sürücüsü, güzergah dışına çıkma talebini yerine getirmediği yolcu tarafından bıçaklandı.
EKONOMİ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Türkiye Sahalara Döndü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Kral Günü Resepsiyonu'nda yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yaşadığı sıkıntıların geride kaldığını ve güçlü bir program uyguladığını...
DÜNYA Gözaltılar gözlerini korkutmadı! Dünya Filistin'e destek için sokaklarda! Geçen hafta Columbia Üniversitesi'nde başlayan ve dünya çapında birçok üniversiteye yayılan Gazze'ye destek gösterileri, polis müdahaleleri, gözaltı tehditleri ve uzaklaştırma baskılarına rağmen büyüyerek devam ediyor.
MAGAZİN Aylardır cezaevindeydi! Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü! Sosyal medya fenomenlerinden ve Candan Kardeşler olarak bilinen Bahar Candan ve Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla aylardır cezaevinde kalıyordu. Nihal Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü iddia edildi.
GÜNCEL Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı Türkiye enerjide dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla peş peşe petrol keşifleri başlatırken, Diyarbakır Barosu, Bismil, Ergani, Çermik, Silvan ve Hazro ilçelerinde yapılması planlanan petrol arama çalışmalarının iptali için dava...
GÜNCEL Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni! Haka Dansı büyük ilgi gördü Gelibolu Yarımadası'nda bulunan Yeni Zelanda Anıtı’nda, Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. yılı etkinlikleri kapsamında anma töreni düzenlendi. Tören sonlarında yapılan Haka Dansı ise büyük ilgi gördü.
EKONOMİ Dünya Bankası: Merkez Bankaları dikkatli olmalı Dünya Bankası, küresel emtia fiyatlarının geçen yılki keskin düşüşün ardından dengelendiğini belirterek, bu durumun merkez bankalarının faiz oranlarını hızlı şekilde düşürmesini zorlaştırabileceğini bildirdi.
GÜNCEL Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin "sözde komutanı" Tekirdağ'da tutuklandı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda örgütün "sözde komutanı" olarak faaliyet yürüten mensubu tutuklandı.
DÜNYA Çad'ın ABD güçlerini ülkeden çıkaracağı iddia edildi Çad hükümetinin, ülkede konuşlu ABD güçlerini sınır dışı edeceği öne sürüldü.
SPOR Galatasaray'da şok! Yıldız isim Adana Demirspor deplasmanı kadrosunda yok! Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig 34. haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı kadrosunda, Wilfried Zaha yer almadı.
DÜNYA Filistin Sağlık Bakanlığı uyardı: Gazze'deki hastanelerde jeneratörler duracak Gazze Şeridi'ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı, bölgede faaliyet gösteren hastanelerdeki elektrik jeneratörlerinin, gerekli yakıtın bulunmaması nedeniyle hizmet veremeyeceği konusunda uyardı.
Galatasaray Fernando Muslera'nın emekliliği resmen açıklandı Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıklayan Uruguay Milli Takımı, veda videosu paylaştı.
POLİTİKA Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi mevkidaşı Faysal bin Ferhan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile Gazze'deki son durumu ele aldı.
POLİTİKA Özgür Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular neler? CHP kurmayları Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmede masaya götüreceği konuları açıkladı. Listede yeni Anayasa, ekonomi ve emekliler konusu gibi birçok madde yer alıyor.
GÜNCEL Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dudak uçuklatan adisyon! Sosyal medyada lokanta ve kafelerdeki yiyecek ve içecek fiyatlarındaki fahiş rakamlara boykot başlatılırken, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan paylaşılan bir fotoğraf görenleri hayrete düşürdü.
EKONOMİ TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi Uzmanlar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB), politika faizini uzun bir süre yüzde 50'de sabit tutacağı, faiz indirimlerine en erken yılın son çeyreği ya da 2025'in ilk çeyreğinde başlayabileceği öngörüsünde bulundu.
POLİTİKA Suat Kılıç'tan MYK sonrası açıklamalar Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
DÜNYA Gazze'de yaralanan İsrail askeri sayısı 1584’e yükseldi İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ni karadan işgal süreci başlattığı 27 Ekim’den bu yana 327’si ağır olmak üzere yaralanan asker sayısının bin 584’e çıktığını duyurdu.
Fenerbahçe Ali Koç'tan Jose Mourinho bombası! Gelecek sezon için görüştü Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un aday olup yeniden seçilmesi durumunda takımın başına getirmek istediği teknik direktör belli oldu.