BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76

Haberler

GÜNCEL Tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı gezip oy istiyor Düzce'de yaşayan cam kemik hastası Esat Balcı, belediye meclis üyesi adayı olarak tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı dolaşıp Balcı, seçmenlerle buluşuyor.
Yerel Seçimler 2024 Özgür Özel '5 büyükşehir eklememiz mümkün' dedi İstanbul seçimleri için dikkat çeken iddia CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Şu mümkün 11 büyükşehirin tamamını korumamız üstüne de 5 büyükşehir eklememiz mümkün. Bir kere Bursa Balıkesir Manisa ve Denizli’nin dördünü de alsak şaşırmam, üçünü alacağımıza inanıyorum. En az ikisini alacağız"...
EKONOMİ Türkiye sağlık turizminin parlayan yıldızı oldu Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Kanpolat, Türkiye'nin hedeflerini yakalayıp çıtayı yukarı çıkardığı sağlık turizminde "parlayan yıldız" olduğunu söyledi.
GÜNCEL Yargıtay Başkanlığı seçiminde dördüncü gün: İki aday arasında yapılacak Yargıtay'da 25 Mart'ta başlayan başkanlık krizi sürüyor. Seçimin 8'inci tur oylamasında da salt çoğunluk sağlanamadı. Bugün gerçekleştirilecek 9'uncu turda en çok oy alan Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ile 3'üncü Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Kerkez...
SAĞLIK Çocuğa özgüven aşılayacağım derken zarar verebilirsiniz! Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Billur Örnek, sahte bir "mükemmel kendilik algısı"nın çocuğu, genci güçlü kılmaktan çok psikolojik bozukluklara açık ve kırılgan hale getirdiğini bildirdi.
GÜNCEL Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davası sürüyor! Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Yerel Seçimler 2024 BBC'den İstanbul seçimleri analizi Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Avantajlı ismi açıkladılar İngiliz yayın kuruluşu BBC, yerel seçimlere ilişkin bir analiz yayımladı. İstanbul'ın yakın plana BBC, İmamoğlu'nun kazanma şansının risk altında olduğunu, avantajın ise Murat Kurum'dan yana olduğuna dikkat çekildi.
SAĞLIK Alerjisi olanları mahvedecek havalar geliyor Mart ayının sonlarına yaklaşırken Afrika kökenli toz taşınımıyla birlikte polenlerin de geleceği ortaya çıktı. Özellikle alerjisi olanlar uyarılırken; İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bolu, Bilecik, Düzce ve Zonguldak'ta yaşayanlara dikkat...
EKONOMİ Türkiye sosyal korumaya 2022'de 1,3 trilyon lira harcadı Türkiye'de 2022'de sosyal koruma harcamaları bir önceki yıla göre yüzde 60,2 artışla 1 trilyon 291 milyar 77 milyon liraya ulaştı, en fazla yardım emeklilere ve yaşlılara yapıldı.
BİLİM - TEKNOLOJİ Teknopark İstanbul, ASELSAN ile Deepdefence Hızlandırma Programı'nı başlattı Teknopark İstanbul, kuluçka merkezi Cube Incubation aracılığıyla ASELSAN ortaklığında savunma teknolojilerine odaklanan girişimler için Deepdefence Hızlandırma Programı'nı başlattı.
GÜNCEL Kocaeli'de kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti. Şahıs, olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı.
EKONOMİ Ekonomik güven endeksi martta arttı Türkiye İstatistik Kurumu, mart ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Ekonomik güven endeksi, martta aylık bazda yüzde 1 artarak 100 değerini aldı.
GÜNCEL Nuray Başaran'dan CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili dikkat çeken iddia Gazeteci Nuray Başaran TGRT Haber'de CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. Başaran CHP İBB'yle ilgili "İstanbul'daki bazı belediyelerden artık çanta içinde bir yerlere para taşındığını görüyoruz"...
Yerel Denetimden kaçarken polise çarpıp yaralamıştı! O şüpheli tutuklandı İSTANBUL Tuzla'da kontrol noktasında "dur" ihtarına uymayıp polis memuruna çarparak kaçan aracın sürücüsü tutuklandı.
GÜNCEL Kış yurdu terk etmiyor! Fırtına ve sağanak yağış geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Balıkesir, Bursa Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Ülkenin batı kıyılarında da kuvvetli...
MAGAZİN Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti: 'Emeklilere Allah yardım etsin' Sosyal medya hesabından emekli olduğunu duyuran şarkıcı Yıldız Tilbe, aldığı maaşa tepki gösterdi.
SAĞLIK Uzmanlardan uyarı, kız çocuklarında ergenlik 8 yaşın altına düştü Son dönemde özellikle kız çocuklarında 8 yaş öncesi erken ergenlik vakalarında artış gözlemleniyor. 6 yaş civarında başlayan ve giderek artan erken ergenlik vakalarına dikkat çeken Prof. Dr. İlker Tolga Özgen, bu durumun 20 cm'ye varan boy kısalığı...
GÜNCEL Ödemeler bugün başladı! Emeklilerin çoğu bilmiyor çift promosyon hakkınız olabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının zamlı promosyonunu açıklamasının ardından ödemeler bugün hesaplara geçiyor. Emekliler 8 ila 12 bin TL arasında ödeme alacak. Peki çift maaş alanlar için durum ne?
GÜNCEL Cam silen genç: "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" Adana’da trafik ışıklarında “cam silme” bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını...
SEÇİM İsmail Saymaz, MetroPOLL'ün son anket sonucunu paylaştı! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Sözcü yazarı İsmail Saymaz, yerel seçimlere kısa bir süre kala Metropoll Araştırma'nın son anketini aktardı. İBB başkanlığı yarışında son anket sonuçlarına göre kim önde?