BIST 9.120
DOLAR 32,37
EURO 35,04
ALTIN 2.325,29

Haberler

Yerel Seçimler 2024 ORC son İstanbul anketi Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? ORC Araştırma şirketi, İstanbul'da yaptığı son seçim anketinin sonucunu açıkladı. Ankete göre Ekrem İmamoğlu, 1,1 puan farkla birinci sırada.
GÜNCEL ‘Para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturma! Hüseyin Köksal ifade verdi  CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı Hüseyin Köksal 'şüpheli' olarak savcılıkta ifade verdi.
Yerel Alanya'da yabancı uyruklu kişi evinde ölü bulundu Antalya'nın Alanya ilçesinde, yabancı uyruklu kişi evinde ölü bulundu.
Yerel Hatay'da 25 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı Hatay'da, yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 25 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı.
Yerel Terör örgütü DEAŞ sanığına 15 yıla kadar hapis istemi Adana'da terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan sanık hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
GÜNCEL Emeklilere hızlı tren indirimi: Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlığa ait trenlerde emeklilere yüzde 10 indirim yapılacağını açıkladı. Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan dönemde ek yüksek hızlı tren seferleri yanı sıra anahat ve bölgesel trenlerde 18 bin 84...
MEDYA İsrail ile ticaret iddiaları Dezenformasyon Bülteni'nde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 120 sayılı Dezenformasyon Bülteni'ni yayımladı.
GÜNCEL Takip sonucu durdurulan araçta uyuşturucularla yakalandı Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takip sonucu durdurulan hafif ticari araçta çok sayıda sentetik hap ile sentetik hap yapımında kullanılan madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel ne demişti şimdi ne yapıyor? Oktay Vural paylaştı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, sosyal medya hesabından CHP lideri Özgür Özel'in 'Ne demişti, ne yapıyor?' diyerek videolarını paylaştı. Özel'e tepki gösteren Vural, "Atatürk'ü Cumhuriyetin kuruluş fikrine, Türk milletine, Atatürk'e...
SPOR Beşiktaş'ta transfer komitesi kuruldu Beşiktaş Kulübü, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına futbol A takımıyla ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir transfer komitesi kurulmasına karar verildiğini...
Yerel Seçimler 2024 Ordu'da 'sürpriz olacak' deniyordu son anketi GENAR açıkladı büyük fark ortaya çıktı Yerel seçimlere sayılı saatler kala son anket sonuçları GENAR'dan geldi. Sürprizin yaşanacağı iddia edilen Ordu'da oy oranları arasındaki büyük fark dikkat çekti.
GÜNCEL Kuzey Mitroviça'da Türkçe resmi dil oldu Kosova'nın Sırpların yaşadığı Kuzey Mitroviça'da Türkçe resmi dil oldu.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Bu şehir hiç kimsenin atlama taşı olamaz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde partisinin mitinginde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için "Bu şehir hiç kimsenin atlama taşı olamaz"...
GÜNCEL 74 yaşındaki sürücü kazayı şans eseri hafif yaralı atlattı Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilin 74 yaşındaki sürücüsü kazayı şans eseri hafif yaralı olarak atlattı.
DÜNYA Rusya'daki terör saldırısı! Hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi Rusya'nın başkenti Moskova'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 144'e çıktı.
GÜNCEL Kabineden sonra Murat Kurum'a bir destek daha: Bayraktar da kampanyada Sandığın kurulmasına 2 gün kala, AK Parti'nin bir numaralı önceliği İstanbul seçimi. Bakanlar Kurulu tam kadro AK Parti adayı Murat Kurum için İstanbul'un ilçelerini dolaşırken kampanyaya sürpriz bir destek daha geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...
GÜNCEL Mansur Yavaş: Bir oy fazla alan mührü eline geçiriyor Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş,  "Bir oy fazla alan mührü eline geçiriyor ve 5 yıl sizi yönetecek. Bir oy da çok önemlidir." dedi.
MAGAZİN Tamer Karadağlı "Burası Antalya rezalet..." dedi paylaştı! Gündem oldu Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve...
GÜNCEL 18 yaşındaki lise öğrencisi, Türkiye'nin en genç başkan adayı oldu Osmaniye’de yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi Baran Birkaç, Kadirli Belediye Başkan adayı olarak Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı oldu.
Yerel Seçimler 2024 CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce'ye dinleyici sordu 'çalışmadığım yerden çıktı' yanıtı geldi CHP Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, ‘Eskişehir'de trafiği nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?’ sorusuna cevap veremedi.