BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28

Haberler

SPOR MKE Ankaragücü, yarın deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak.
GÜNCEL Zam görüşmelerinde yeni dönem! AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal...
Emekli Emeklinin promosyonları suya mı düşüyor! Faiz engeli, bankalar bunu talep ediyor Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından bankalar arasında yarış kızıştı. 18 bin TL'ye ulaşan emekli promosyonunu almak isteyen bazı emekliler ise kötü bir sürprizle karşılaştı.
GÜNCEL AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.
GÜNCEL Mersin'de kaçak araçları parçalayarak sattıkları iddiasıyla 2 kişi yakalandı Mersin'de gümrük kaçağı araçları parçalayarak sattıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.
GÜNCEL TİKA, Afrika Birliği'ne 324 bayrak hediye etti Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afrika Birliği'ne (AfB), üye ülkeler, AfB'nin bölgesel ekonomik toplulukları, bölgesel mekanizmaları, bölgesel ve uluslararası kuruluşlara ait 324 saçaklı bayrak ve 163 bayrak direği hediye...
EKONOMİ Borsa İstanbul güne yükselişle başladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,36 yükselişle 9.564,85 puandan başladı.
SAĞLIK Profesörden influenza virisüne karşı uyarı! Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek gerek. Hafif de olsa altta yatan, eşlik eden hastalığı olan kişilerin bir sağlık kuruluşuna başvurması ve gerekli...
Kültür ve Sanat "Hayrola Karyola" oyunu AKM'de sahnelendi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Hayrola Karyola" oyunu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sanatseverlerle buluştu.
DÜNYA O ülkede TikTok'a erişim kısıtlandı  Kırgızistan'da, Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok'a erişim kısıtlandı.
DÜNYA Japonya ve Güney Kore liderleri, işbirliklerini artıracak Japonya Başbakanı Kişida Fumio ile Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesi konusunda anlaştı.
GÜNCEL İzmir'de FETÖ operasyonu: 12 şüpheli yakalandı! İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
GÜNCEL MİT'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube, terör örgütü DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe'yi yakaladı.
SAĞLIK Sağlıkta yeni dönem! Bakan Fahrettin Koca duyurdu, MHRS'den randevu alanlardan onay alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın hayata geçirileceğini belirterek, "Atıl kapasiteyi kullanabilmek için 'randevuma geleceğim' onayı alacağız. Randevu sahiplerinin bu onayı randevudan önceki...
Yerel Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 8'i kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.
GÜNCEL Evini dönemlik kiraya veren yandı! Bakanlık enselerinde, ağır para cezası gelecek Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla...
GÜNCEL Malatya'da kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı Malatya'da düzenlenen operasyonda kaçak cep telefonu ve malzemesi ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
GÜNCEL Avrupa Birliği kararını verdi! İran'a sert yaptırım kararı İran'ın İsrail'e düzenlediği misilleme saldırı nedeniyle Avrupa Birliği (AB) yaptırım kararı aldı. 
GÜNCEL Kahramanmaraş'ta deprem paniği! AFAD'dan açıklama var Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
SPOR 1. Lig'de 31. hafta yarın tek maçla başlayacak Trendyol 1. Lig'de heyecan 31. hafta müsabakalarıyla devam edecek.