BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73

Haberler

POLİTİKA Özgür Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular neler? CHP kurmayları Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmede masaya götüreceği konuları açıkladı. Listede yeni Anayasa, ekonomi ve emekliler konusu gibi birçok madde yer alıyor.
GÜNCEL Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dudak uçuklatan adisyon! Sosyal medyada lokanta ve kafelerdeki yiyecek ve içecek fiyatlarındaki fahiş rakamlara boykot başlatılırken, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan paylaşılan bir fotoğraf görenleri hayrete düşürdü.
EKONOMİ TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi Uzmanlar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB), politika faizini uzun bir süre yüzde 50'de sabit tutacağı, faiz indirimlerine en erken yılın son çeyreği ya da 2025'in ilk çeyreğinde başlayabileceği öngörüsünde bulundu.
POLİTİKA Suat Kılıç'tan MYK sonrası açıklamalar Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
DÜNYA Gazze'de yaralanan İsrail askeri sayısı 1584’e yükseldi İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ni karadan işgal süreci başlattığı 27 Ekim’den bu yana 327’si ağır olmak üzere yaralanan asker sayısının bin 584’e çıktığını duyurdu.
Fenerbahçe Ali Koç'tan Jose Mourinho bombası! Gelecek sezon için görüştü Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un aday olup yeniden seçilmesi durumunda takımın başına getirmek istediği teknik direktör belli oldu.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Bektenov'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u kabul etti.
GÜNCEL Yeniden Refah Partisi'nden 'yeni anayasa' açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
SPOR Busenaz Sürmeneli finale yükseldi Avrupa Boks Şampiyonası'nda Busenaz Sürmeneli, Slovak rakibi Jessica Triebelova'yı yenerek finale yükseldi.
DÜNYA Ermenistan Başbakanı Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız Paşinyan, 'soykırım' söylemleri karşısında geleceğe bakmaları gerektiğini vurguladı. Ermenistan basını, Erivan'dan gelen açıklamanın 'alışılmışın dışında' olduğunu söyledi.
GÜNCEL O anne hakkında soruşturma! 10 aylık bebeğini yola bıraktığı iddia edilmişti Karabük'te henüz 10 aylık bebeğini, yol kenarına bırakarak terk ettiği iddia edilen kadın için soruşturma başlatıldı.
EKONOMİ Altının kilogram fiyatı yükseldi ne kadar oldu? En çok işlem yapanlar... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 508 bin 500 liraya yükseldi.
GÜNCEL MİT'in istihbarat desteğiyle terör örgütü DEAŞ'ın iki sözde sorumlusu yakalandı Gelen son dakika haberine göre MİT'in sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerini kabul etti.
MAGAZİN Dilan Polat kızı ile ilgili talebine jandarma izin vermedi, duruşma boyu ağladı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti savunma yaptı. Dilan Polat'ın savunması sırasında sık sık ağladığı görüldü.
MEDYA Savaş Ay'ın miras davası sonuçlandı Gazeteci Savaş Ay'ın 2011 yılında vefat etmesi üzerine mirasıyla ilgili dava 10 yıl sonra sonuçlandı. Mahkeme, Ay'ın banka hesabında bulunan paraların mirasçıları olan Ulaş Can Ay ve Sanem Dolun Ay arasında eşit şekilde paylaştırılmasına karar...
EKONOMİ TCMB'den TL mevduatı destekleyecek adım faiz oranı yükseltildi Parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, Türk lirası (TL) mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranı...
POLİTİKA Konya'da Yeniden Refah Partili belediye başkanı, partisinden istifa etti Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
DÜNYA Kobra yılanını böyle yakaladı herkesin yüreği ağza geldi Bir iş yerinde dünyanın en zehirli yılanlarından olan kobra yılanını yakalama görüntüsü, yürekleri ağza getirdi. O anlar sosyal medyada ilgiyle izlendi.
SPOR Bercelona ve Xavi Hernandez'den sürpriz karar İspanya'nın Barcelona takımının son üç sezondur teknik direktörü olan Xavi Hernandez, sözleşmesinde öngörüldüğü gibi 1 yıl daha görevinde kalma kararı aldı.