BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40

Haberler

GÜNCEL AK Partilileri şahlandıran konuşma! Erdoğan yumruğunu masaya vurdu İnternethaber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, AK Parti'de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından gerçekleşen ilk grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘biz bitti demeden hiçbir şey bitmez’ ifadelerini...
GÜNCEL Çiftçilere tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.
SPOR Carlos Vinicius'u resmen sildiler! Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius'un bonservisini elinde bulunduran Fulham'ın Brezilyalı golcüyü takımda düşünmediği iddia edildi.
GÜNCEL Abdurrahman Uzun'dan belediyelerdeki pankart asma geleneğine tepki Malatya, Denizli, Alanya ve başka birçok belediyede, yerel seçimlerin ardından yeni belediye başkanları, belediye binalarına, devir teslim sonrası mevcut borçlarının yazılı olduğu afişler asmıştı. Gazeteci Abdurrahman Uzun, görevi devralınca asılan...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. Erdoğan yarın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi kabul edecek.
POLİTİKA Bakan Yerlikaya'dan Mardin ve Diyarbakır açıklaması İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında `İstiklal Marşı’nın okutulmadığına`, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise `Türk bayrağının kaldırıldığına` ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye...
Trabzonspor Trabzonspor'dan, Olympiakoslu futbolcu için transfer açıklaması Trabzonspor, Olympiakos'un Yunan futbolcusu Giorgos Masouras'ın transferiyle ilgili iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.
SPOR Beşiktaş - Ankaragücü / Canlı yayın Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında, son 5 maçtan galibiyetle ayrılamayan Beşiktaş, sahasında Ankaragücü'nü ağırlıyor.
DÜNYA IMF'den Türkiye açıklaması: Görüşme yapılmadı Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'deki reform programını desteklediklerini ifade ederek, "Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok." dedi.
GÜNCEL Diyarbakır’da meclis toplantısında bayrak krizi: Görüntülere rağmen reddettiler Yerel seçimlerde Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti, büyükşehir belediyesi meclis salonunda skandal bir karara imza atarak Türk bayrağını kaldırdı. Tepki çeken görüntüler sonrası Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada bayrağı...
MAGAZİN Cem Yılmaz'dan nafaka tepkisi! "Benimki nafaka değil..." Eski eşi Ahu Yağtu ile boşandıktan sonra yaşadığı nafaka ve tazminat krizini bir türlü aşamayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Benimki nafaka değil, benimki madafaka!" diyerek tepki gösterdi.
BİLİM - TEKNOLOJİ Çin'den sosyal medyaya darbe! Popüler uygulamalar mağazadan kaldırıldı Dünya genelinde sosyal medya uygulamalarına yönelik kısıtlamalar artarken, Çin'den beklenmedik bir adım geldi. Çin hükümetinin emriyle Apple, App Store'dan WhatsApp, Threads ve Signal gibi popüler uygulamaları kaldırdı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Romanya ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.
Eğitim ÖSYM tarafından hafta sonu 4 sınav gerçekleştirilecek Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 20 Nisan Cumartesi ve 21 Nisan Pazar günü 4 sınav yapılacak.
POLİTİKA Bakan Fidan, AB Komisyonu Üyesi Varhelyi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile yaptığı telefon görüşmesinde, AB Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye'ye ilişkin kabul edilen kararların...
DÜNYA Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan, 1. Karabağ Savaşı'nda işgal ettiği 4 köyün Azerbaycan'a iadesini kabul etti. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ayhan Hacızade, "Uzun zamandır beklenen tarihi olay" dedi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesi kullanılarak "oltalama" yöntemiyle yapılan bir dolandırıcılık girişimini ifşa ederek vatandaşları uyardı.
GÜNCEL Baykar Türk askeri pratiğine damga vurdu! Türkiye'nin savunma sanayisindeki neferlerinden BAYKAR, Türk savaş stratejisine getirdiği yeni askeri kapasitelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
SPOR Galatasaray’da 5 imza birden! Sözleşmeler yenilendi Galatasaray, yeni sözleşme imzaladığı Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan için bir imza töreni düzenledi. Sözleşmesi yenilenen futbolcular kısa açıklamalarda bulundu.
GÜNCEL Meteoroloji 3 kritik bölge için uyardı: İstanbul, Ankara ve İzmir etkilenecek Batı Akdeniz, Marmara ve Ege için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji hafta sonu için İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.