BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31

Haberler

GÜNCEL Yatırımcılar dikkat! İsrail İran'ı vurdu, altından yeni rekor geldi Orta Doğu'da gerilim giderek artarken jeopolitik riskler piyasaları etkiliyor. İsrail'in İran'a saldırısının ardından uluslararası piyasalarda sabah saatlerinde altının ons fiyatı 2 bin 415 dolara çıkarak rekor kırdı. Gram altın ise 2 bin 552...
Ak Parti Erdoğan'ın katıldığı toplantılarda söz alan AK Partili isimler söylemiş Şamil Tayyar isyan etti: El insaf AK Partili Şamil Tayyar, seçim sonuçlarının değerlendirildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı toplantılarda söz alan herkesin başarılı olduğunu kimsenin sorumluluk üstlenmediğini yazdı.
GÜNCEL Yurt dışı borçlanması yapanlar dikkat! Yeni dönem başladı Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunanlar için önemli gelişmeyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Işıkhan, taahüt belgesinin e-Devlet üzerinden verilebileceğini...
GÜNCEL İzmir Seferihisar açıklarında korkutan deprem İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 11.02'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
DÜNYA İran'dan İsrail açıklaması! Saldırıya misilleme olacak mı? İsrail'in İran topraklarına saldırı başlattığı haberlerinin yayılmasının ardından İran'ın, İsrail'e "derhal misilleme planı olmadığı" açıklandı.
POLİTİKA Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi CHP lideri Özgür Özel'den ince mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in yapacağı görüşme öncesi Özel'den dikkat çeken açıklama geldi. Özel, "Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Son seçimin birinci partisinin genel başkanının, bir önceki seçimlerde cumhurbaşkanlığına...
Ak Parti AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex kazası: Önce paylaştı, sonra sildi AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, lüks Rolex marka saatiyle "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla fotoğraf paylaştı; Yenişehirlioğlu gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.
GÜNCEL Dev kaplanın bakıcısıyla oyunu tüyleri diken diken etti kafasını ağzına alıp Kaplanın bakıcısıyla tehlikeli oyunu herkesi korkuttu. Kaplanın ürküten hareketlerini gösteren video sosyal medyada viral oldu.
GÜNCEL Bakan Yerlikaya duyurdu! 32 şüpheli gözaltına alındı İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüpheli gözaltına alındı.
GÜNCEL Milletvekillerinin alacağı zam belli oldu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.
EKONOMİ ING Türkiye'ye üst düzey atama ING Türkiye'de Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tuğçe Bora Kılıç, 1 Mayıs'tan itibaren Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev alacak
EKONOMİ Zorlu Enerji, abonelerini dijital faturaya geçmeye davet etti Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, iklim krizi ile mücadele kapsamında geliştirdiği 'Akıllı Hayat 2030' sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda abonelerine kağıt fatura yerine dijital fatura almaları için çağrıda bulundu.
BİLİM - TEKNOLOJİ Yapay zeka destekli HONOR Magic6 Pro Türkiye'de satışa sunuldu HONOR Magic6 Pro, Türkiye'de 59 bin 999 TL'lik fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu. Dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonu olarak DxOMark'ta zirvenin sahibi olan HONOR Magic6 Pro, fotoğrafçılık, ekran, performans ve yapay zeka destekli kullanıcı...
EKONOMİ Otokar, 11 ve 15 tonluk yeni Atlas kamyonlarını tanıttı. Otokar tarafından Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında, Atlas 11 modeli ve 15 tonluk 3 akslı Atlas 3D-15 modeli tanıtıldı.
EKONOMİ Ramazanda en çok LCD TV ve şarjlı süpürge satın alındı Teknosa, ramazanda tüketicilerin en çok büyük ekran televizyonlar ve şarjlı süpürgelere ilgi gösterdiğini açıkladı.
GÜNCEL Turkcell yeni hedefini açıkladı! "Dijital gelecek için yatırımlarımız sürecek" Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, “30 yıldır olduğu gibi ülkemizin küresel arenadaki gücünü artıracak ve toplum için daha faydalı bir dijital gelecek ortaya koyacak yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Otomobil Yeni haliyle Türkiye yollarında! Fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmişti Yeni Renault Kangoo ürün ailesinden yüzde 100 elektrikli Yeni Kangoo E-Tech ve Yeni Kangoo Van satışa sunuluyor.
EKONOMİ Turkcell yeni hedeflerini açıkladı 30'uncu yaşını yıl boyu sürprizlerle kutlayacak Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in 30'uncu yılını kutlayarak, "Ülkemizin küresel arenadaki gücünü artıracak ve toplum için daha faydalı bir dijital gelecek ortaya koyacak yatırımlarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini...
SPOR UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Aston Villa, Fiorentina, Club Brugge ve Olympiakos, yarı finale yükseldi.
SPOR UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen takımlar belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan çeyrek final maçlarının ardından Atalanta, Roma, Bayer Leverkusen ve Olimpik Marsilya yarı finale yükseldi.