BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32

HAARP ve ilahi terazi

Evrende hiç birşey ne eksilir ne artar... Bu maddi ve manevi bütün alanlarda değişmeyen bir kuraldır...

Evrende hiç birşey ne eksilir ne artar... Bu maddi ve manevi bütün alanlarda değişmeyen bir kuraldır... Hem bireysel hem de millet olarak yapılan her hareketin er ya da geç bir karşı dönüşümü olur... İlahi adaletin terazisi her zaman dengede, onu anlık bozmaya çalışanlar terazinin gazabından kurtulamaz...

Devam,

Son bir kaç gündür ABD'nin güney eyaletleri kasırga ve kargaşaya yenik düştü... Zorunlu kasırga tahliyeleri ile milyonlara varan ABD vatandaşı önceden belirlenen acil durum bölgelerine sevk edilmekte...

Ülkenin güney ve güneydoğu eyaletlerinde "acil durum" ilan edildi. 5.Kategoride olduğu belirlenen "İrma" kasırgası bu hafta sonu Karayip üzerinden ABD'nin en popüler eyaletlerinden biri olan Florida'ya ulaşması bekleniyor.

Yer kürenin süper gücü ABD'nin bile baş edemediği bu kasırgalar bana HAARP teknolojisinin nasıl kullanıldığını ve etkilerini hatırlattı. HAARP programı Alaska'da Gaskona bölgesinde Amerikan Hava Kuvvetlerine ait bir arazi üzerinde yer alan ve büyük, yarı-arktik bir tesis olan HAARP Araştırma İstasyonunu işletmektedir. Yüksek Frekanslı Aktif Aurora'sal Araştırma Programı (High Frequency Active Auroral Research Program).

6 yıllık çalışmanın ürünü olan HAARP adlı çok gizli proje elektromanyetik dalgaları uzaydan yönlendirip, doğa olaylarını savaş araçlarına çevirebilecek kabiliyette. Amerikalı askeri yetkililer, hedefi denizaltı haberleşmesini kolaylaştırmak, toprak altını çok derinlere kadar incelemek, madenleri bulmak, füzeleri etkisiz hale getirmek diye açıklıyor.

Ancak bilim adamları, "bu teknolojiyi elinde tutan ülkeler dünyanın hakimi olur" diyor.

Projeye karşı çıkan ABD'li ünlü jeofizikçi Gordon J.F MacDonald'a göre HAARP, korkunç doğa olaylarına neden olabilir.

Deprem oluşturabilir... Dünyanın magnetik dengesiyle oynayıp, yer katmanlarını harekete geçirip, şiddetli suni depremler oluşturabilir.

İklimleri değiştirebilir.... Çevreyi değiştirme teknikleri ile başka ülkeyi yok edebilir ve ya istediği bölümüne zarar verebilir.

Kutupları eritebilir ve ya yerinden oynatabilir... Doğal dengeyi bozar. Bazı ülkelerin sular altında kalmasına neden olabilir.

Ozon tabakası ile oyanayabilir... Dünyanın bazı bölgelerinin aşırı ısınmasına ya da ultraviyole ışına tabi tutarak kanseri yaygınlaştırabilir.

Tsunami oluşturabilir... Okyanus dalgalarını kontrol altına alarak Tsunami adı verilen dev dalgaları belirli bir bölgeye yönlendirebilir.

İnsan beynini etkisi altına alabilir. Dünyanın enerji alanlarını değiştirerek insanları birer robot haline getirebilir.

Nükleer patlamalar gerçekleştirebilir... Manyetik dengelerle oynayarak, radyasyon yaymayan termonükleer patlamalar oluşturabilir.

Teksas eyaletini esir almış olan kasırga yüzbinleri evsiz bıraktı. İnsanlar evlerini hatta şehirlerini terk etmek zorunda kaldı, tıpkı Suriye halkı, tıpkı Arakan'da zulüm gören halklar gibi... 

Amerikan tarihine, global güçlerin etkisiyle hiç bir şey yaptırtılmayan Başkan olarak adı tarihe yazdırılan Trump, kendi ülkesinde ve meclisinde hiç bir işin altından çıkamadığı gibi Amerika kıtasının felaketler ayı olarak bilinen şu son günlerde nasıl bir formülle ABD halkının karşına çıkacak...

Sonuç olarak; İlahi adaletin terazisi her daim dengededir…

Not; Teksas eyaleti ve civarını etki altına alan kasırganın şu ana kadar ortaya çıkardığı zarar 140 milyar doları aşmış, hafta sonu Florida eyaletini vuracak kasırganın ne tür hasarlar bırakacağı tahmin edilemiyor...