BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65
HABER /  MAGAZİN

Güzide Durana çekilen mesaj

İlker İnanoğlu’nun bir hafta içinde iki kez karşılaştığı Güzide Duran’a mesaj çekti. Yeşim Salkım konuştu.

Abone ol

İlker İnanoğlu’nun bir hafta içinde iki kez karşılaştığı Güzide Duran’a "İlker hala seni seviyor" diye mesaj çekmesi herkesin dilinde.

Moris’le küs mü

Duran’ın, bir süredir sevgilisi Moris Kohen’le küs olduğu konuşuluyordu. İki eski sevgili; Duran’la, İnanoğlu’nun birkaç gündür mesajlaştıkları da magazincilerin dilindeydi. İnanoğlu’nun, eski sevgilisine "İlker hálá seni seviyor" mesajı çekmesi, ikiliyi yakınlaştırmaya yetti.

Yine karşılaştılar

İkili, önceki gün de Reina’da düzenlenen bir davette karşılaştı ve gazetecilerin olmadığı bir sırada sohbet etti. İnanoğlu, "Güzide’yle selamlaştık. Bu normal bir şey. Uzun zamandır karşılaşamıyorduk. Bu hafta çok karşılaştık zaten konuşmaya fırsat bulamamıştık" dedi.

Yeşim Salkım: Dediklerim bir bir çıkıyor

"Bir Dilek Tut"ta jüri üyeliği yapan Yeşim Salkım, İnanoğlu ve Duran’la ilgili soruya, "Siz olayı TV’den güzel yansıtıyorsunuz" dedi. Daha sonra tekrar gazetecilerin yanına gelen Salkım, "Siz ciddi misiniz" diye sordu. Gazetecilerin, "Neredeyse her gün karşılaşıyorlar" demesi üzerine Salkım, "Ben boşuna bağırmamışım demek. Ne diyorsam çıkıyor" dedi.

Güzide Duran, boşanma aşamasında kendisi hakkında açıklamaları nedeniyle hem Yeşim Salkım’ı hem de İlker İnanoğlu’nu mahkemeye vermişti.

Hürriyet