BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22
MAGAZİN

Güzelliğiyle kraliyet düğününe damgasını vurdu

Lady Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer kraliyet düğününe damgasını vurdu. Spencer, yılın düğününde yeşil kıyafeti ve şapkasıyla tüm gözleri üzerine topladı.

Lady Kitty Spencer, halası Lady Diana'ya olan benzerliği, şıklığı ve güzelliğiyle kraliyet düğünü konukları arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Yılın düğününde tüm davetliler göz kamaştıran şıklıklarıyla dünya basınının karşısındaydı. Yeşil kıyafeti ve şapkasıyla büyük beğeni toplayan Kitty Spencer kraliyet düğününe damgasını vurdu. Dünyaca ünlü yıldızlar ve kraliyet ailesi üyelerinin arasında herkesin dikkatini çeken bu güzel kadın trajik bir kazada hayatını kaybeden Lady Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer'dı.

Kitty Spencer'ın babası Lady Diana'nın erkek kardeşi Charles Spencer. Kitty Spencer aynı zamanda tahtın varisleri Prens William ve Harry'nin de birinci dereceden kuzeni.

Moda devi Dolce & Gabanna'nın yüzü olan Lady Kittty Spencer'ın annesi Victoria Aitken da bir dönem mankenlik yapmış. Podyuma ilk adımını geçen yıl düzenlenen moda haftalarında atan Kitty Spencer defilelerde taç giyerek kraliyet ailesiyle olan bağını da sergilemiş oldu.

Sitene Ekle