BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 19. bölüm Kamuran'ı kim kurtaracak?

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 19. bölümü ile ekranlara gelecek. Kamuran'ı kim kurtaracak. Gül inadını kırıp 19. bölümde Kamuran'a açılacak mı?

Abone ol

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 19. bölümü ile ekranlara gelecek. Kamuran'ı kim kurtaracak. Gül inadını kırıp  19. bölümde Kamuran'a açılacak mı?

GÜZEL KÖYLÜ'NÜN 19. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Cemal ve arkadaşları Kamuran'ı kurtarmak için Muğla'ya giderler. Ancak Gül tarafından takip edildiklerininden haberleri yoktur.

güzek-löylü-19.-bölüm-1-.jpg

Gül Cemal'in kendisini ektiğini düşünmektedir. Sonuna kadar Cemal'leri takip eder. 

güzel-köylü-19.-bölüm-2.gif

Cemal'ler ise Kamuran'ı kurtarmak için bir plan yaparlar ve bu planın ortasına Gül yıldırım gibi düşer. Gül'ün gelişiyle ortalık karışır.

güzel-köylü-19.-bölüm-3.jpg

Gül herşeyi yanlış anlayarak ortalığı birbirine katar.

güzel-köylü-19.-bölüm-4.jpg

Gül'e göre Cemal, kendisini Gül'e affettirmek zorundadır. Cemal ise kendisinin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır. Ancak Kamuran meselesini de gizlemek istemektedir.  O gece olanlar tüm köylüden gizlenecektir.

güzel-köylü-19.-bölüm-5.jpg

Ancak Gül'ün o geceyle ilgili şüpheleri devam etmektedir. Ve bunu konuyu araştırmaya devam eder.

GÜZEL KÖYLÜ'DE 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güzek Köylü bu akşam 18. bölümü ile nefesleri kesecek. Köyden gitmeyen isteyen kmauran'ın başına bu hafta neler olacak. Gül ve Cemal'i bu hafta neler bekliyor. İşte bu akşam 18. bölümü ile ekranlara gelecek Güzel Köylü'de yaşanacaklar.

güzel-köylü-18.-bölüm-1.jpg

GÜL'ÜN GURURU KIRILIYOR

Cemal gitmeye kararlıdır. Babasının sözleri onu bu kararından döndürür ancak köyde herkes Cemal'in gittiğini düşünür. Gül ise Cemal'e gitmemesi için yaptığı  çabalardan dolayı oldukça incinmiştir. Bundan dolayı da gurur yapar. Cemal  geri döndüğünde Gül'ün aşkı yerine  kırılmış gururunu bulur. Gül, Cemal'den bunun acısını çıkartmaya çalışır. Bu durum en çok Kaan'ın işine yaramıştır. Gül ile arkadaş olarak tekrar yakınlaşmaya başlar.

güzel-köylü-18.-bölüm-2.jpggüzel-köylü-18.-bölüm-3.jpg

KAMURAN KÖYÜ TERK EDİYOR

Öte yandan Cemal'in Gül'ü sevdiğini Cemal'in annesinden duyan Kamuran köyü terk etme kararı alır.   Kazandığı paralarla ve küçük bir bohçayla köyü terk eden Kamuran'ın ilk macerası paralarını çaldırmak olur. Beş parasız kalan Kamuran ne yapacağını bilmez halde sokaklarda dolaşırken karşısına hiç beklemediği birisi çıkar.

güzel-köylü-18.-bölüm-4.jpg

17. BÖLÜMDE GÜZEL KÖYLÜ'DE NE OLMUŞTU?

Güzel Köy’de İşler Karışıyor!


Cemal doğduğu toprakları, köyünü Gül için terk etmek üzere otobüse bindiğinde  beklemediği bir süprizle karşılaşır ve otobüsten inerek köye geri dönmek zorunda kalır.  Ancak  Cemal gitme fikrinden henüz vazgeçmemiş, ertelemiştir.  Gül'ün bunca zaman Kaan'la geçmişteki ilişkisini gizlemesi Cemal'de derin  yaralar bırakmıştır. Gül, Cemal'in köyü terk etmemesi için elinden geleni yapar. Gururunu ayaklar altına alarak  adeta Cemal'e gitmemesi için yalvarır.

Öte yandan Sultanana'nın Kaan ve Gül arasındaki ilişkiyi öğrenmesi de Gül açısından  farklı bir  durum yaratmıştır. Bu durumu Nihal kendi yöntemleriyle çözünce de  ortalık daha da karışır. Nihal, Kaan'ın kendi nişanlısı olduğunu söyler. Sultanana ise  bu duruma pek sevinir ve Nihal ile Kaan'ı evlendirme çabalarına girer.