BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,55

Güven ve huzur ihtiyacımız artıyor

Maddi manevi güvenliğimiz, para ve kişisel kaynaklarımız ön planda olabilir.

Bugün 7 Ocak Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Boğa burcundaki Ay güne huzurlu ve sakin enerjiler veriyor. Maddi manevi güvenliğimiz, para ve kişisel kaynaklarımız ön planda olabilir.

Sabah saatlerinde Ay Balık burcundaki Venüs ile uyumlu görünüm yapacak. Ruhsal olarak daha huzurlu ve uyumlu hissederken, güzellik, estetik ve sanatsal kavramlarda duyarlılığımız artabilir. Kadın figürlerle ilişkilerimiz daha verimli ilerlerken, kişisel zevkler, konfor ve rahatımızı da önemseyebiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Balık burcundaki Neptün uyumlu görünüm yaptığında ruhsal ve yaratıcı enerjiler gerek ilişkilerimizde gerekse toplumsal konularda yardımcı olabilir. Sevgi, şefkat ve romantizm alanında beklentilerimizi karşılayabiliriz. Yakınlarımız ve sevdiklerimize karşı duyarlılığımız artarken, onların ihtiyaçları ile ilgilenebiliriz.

Güneş ve Plüton bugün Oğlak burcunda birleşecek. Oldukça güçlü dönüşüm enerjileri yaşamımızın herhangi bir alanında tamamlanmalar ve yeni başlangıçlar ortaya çıkarabilir. Özellikle toplumsal alanda yöneticiler, liderler, otorite ve güç sahibi kişiler dikkat çekebilir.