BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58
HABER /  GÜNCEL

Güven Park'da sert müdahale!

Ankara Güven Park'taki olaylar büyürken polisin biber gazlı müdahalesi devam ediyor.

Abone ol
HATİCE KÜBRA
İNTERNETHABER/ANKARA

Ankara Güven Park'taki eyleme Behzat Ç. ekibinden destek. Akşam saatlerinde Kızılay Meydanı'na gelen Erdal Beşikçioğlu ve Behzat Ç. ekibi de eylemcilerin arasına karıştı.

İstanbul Gezi Parkı'ndaki protestolara destek vermek amacıyla Ankara Güven Park'ta toplanan gruplara polisin müdahalesi devam ediyor. Saat 16.00'da başlayan eylemler polisin de müdahalesiyle Güven Park ve civarını savaş alanına çevirdi. 
 
GMK Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı'na ve  Meşrutiyet Caddesi'ne kadar olan alanda göz gözü görmüyor, polis sürekli gaz bombası atmaya devam ediyor. 
 
Genel Kurmay'dan Güvenpark'a inen caddede ise polis vatandaşın yürümesine izin verirken sürekli caddenin boşaltılması için anons yapıyor. Sayıları 3 binden fazla olan kalabalık ise polise karşı direnmeye devam ediyor.
 
Polise taşla herhangi bir müdahale olmazken eylemciler atılan biber gazlarına karşılık polise küfür ederek karşılık veriyor. Bir yandan sloganların atıldığı eylemde  "Her yer direniş her Taksim" "Hükümet istifa" sloganları öne çıkıyor. 

TUNALI'DAN GÜVEN PARK'A!

Akşam saatlerinde Tunalı'dan Güven Park'a doğru büyük kalabalık bir grup "Tayyip baksana kaç kişiyiz saysana" sloganları eşliğinde yürümeye başladı. 

 
asdad.jpg