BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gürsel Tekin'den siyaset kronolojisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in 2013 yılında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara yer veren ve ülke gündemini özetleyen bir eser.

Abone ol

“Gürsel Tekin ne dedi?” ismiyle hazırlanan kitap CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in 2013 yılında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara yer veren ve ülke gündemini özetleyen bir eser.

gürsel-tekin-temiz.jpgKitapta Gürsel Tekin’in dış politikadan seçimlere, Gezi Parkı’ndan çözüm sürecine, ekonomiden “Öteki Türkiye” hakkındaki açıklamalarına kadar pek çok söylemine yer veriliyor. Bu çalışmayı hazırlayan Yeşim Özbirinci kitabın amacını “Bu fikir ortaya çıktığında, daha önce yapılmamış böyle bir kitabın doğru bilgiyi insanlara aktarması adına önemli çalışma olacağını düşündük.” diye açıklıyor.

E-KİTAP VERSİYONU DA VAR

Gürsel Tekin ne dedi?” aynı zaman da e-kitap versiyonu ile ulaşmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. İlk kez gerçekleştirilmiş olan böyle bir esere sahip olmak isteyenler Google Play Store ve Apple Store üzerinden kitabı ücretsiz olarak indirebilecekler.

KİTAP BİR İLK

"Bu kitap fikri ortaya çıktığında daha önce böyle bir çalışmanın yapılmadığını fark ettik, gerçekten önemli ve değerli bir proje olacağını düşündük" diyen Yeşim Özbirinci, Toplumun dürüst gazetecilik yapılmasına ihtiyaç duyduğu günlerde  böyle bir kitabın önemli bir kaynak olduğunu yazdı. 

Özbirinci, kitabı "umarım bu çalışma diğer siyasetçiler için de örnek teşkil eder" diyerek sundu.