BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
MAGAZİN

Gürgen Öz Metin Hara'yı fena ti'ye aldı!

Ünlü oyuncu Gürgen Öz, bir kitapçıda Metin Hara'yı ti'ye alınca sosyal medyada olay oldu. Hara'dan da Öz'e yanıt gecikmedi.

Daha önce Popçu Berkay'ı darp eden Arda Turan'ı ti'ye aldığı videosu ile çok konuşulan ünlü oyuncu Gürgen Öz, son olarak dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile aşk yaşayan yazar Metin Hara'yı diline doladı.

Adriana Lima'nın Metin Hara'yla öpüştüğü anlar olay oldu!

Kitapçıda çektiği videoyu Öz, "The K.R.O. Gösteriş ve ilüzyondan uzak, sadelikle yaşamayı savunan kendi tabiriyle modern derviş Metin Hara, instagramda sevgilisiyle kalpli, aşk okları dolu, emojili (+13) video paylaşmış ve aşkını bir kez daha sadelikle ifade etmiş. Onun yolu tam yol, aşkın istilası. Maşallah her yerde karşımıza çıkıyor, kaçamıyoruz" notuyla paylaşarak Adriana Lima ile "Kırmızı saçlı çocuk" dediği Metin Hara'nın öpüştüğü post'a da gönderme yaptı.

METİN HARA'DAN YANIT GECİKMEDİ: Gürgen Öz'ün bu videosundan birkaç saat sonra Metin Hara, kişisel Instagram hesabının Hikaye bölümünde "Aklı kısa olan kişiye uzun cevap verilmez. Konfüçyus" paylaşımını yaptı. Hara'nın bu paylaşımı, Öz'e yanıt olarak algılandı.

Gürgen Öz’den Arda Turan'a bomba gönderme : 'Sıkacaksın kafama'

Sitene Ekle