BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47
MAGAZİN

Gupse Özay 'soğan kırma challenge' çılgınlığı

Deliha 2 ile beyaz perdeye hızlı bir dönüş yapan komedyen oyuncu Gupse Özay sosyal medyada akım başlattı. O akımın adı soğan kırma challenge. Güzel oyuncu evinde deneyince bakın soğanı kırabildi mi?

Deliha, filmde bir sahnede yumruğu ile soğanı kırıp cücüğünü çıkartıyor. Gupse Özay akımı Instagram sayfasından o sahneyi yayınlayarak başlattı. Altına da ''Deliha vurdu mu soğanın cücüğünü bir kerede çıkarır! "Ben de yaparım!" diyenlerin videosunu #Deliha2 etiketiyle bekliyoruz! Soğan kırma challenge başlasın'' notunu düştü.

Başarılı oyuncu bu defa evinin mutfağında bir soğan aldı ve aynı sahneyi tekrarlamak istedi. Özay, bir kaç defa vurmasına rağmen ancak başarılı olabildi.

Nam-ı diğer Deliha fırlayan soğan cücüğünü alıp ''hop cücük'' diyerek izleyenleri kahkahaya boğdu. Bu keyifli videosunun altına ise düştüğü ''Aslında iki vuruşta kırmıştım ama... neyse. Hadi hodri meydan! Kapışalım.'' sözleri ile herkese meydan okudu. Sosyal medyada kısa sürede çılgınlığa dönüşen akım ile, herkes birbirine soğan kırarak meydan okumaya başladı. İşte Gupse Özay'ın o eğlenceli soğan kırma görüntüleri;

Sitene Ekle