BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,74
ALTIN 2.498,49
HABER /  GÜNCEL

Günün pankartı

Taksim’de 1 Mayıs kutlamalarının yasaklanmasının ardından yürüyüş ve polisle arbedenin yoğun yaşanması beklenen Şişli‘de ilginç bir pankart ...

Abone ol

Taksim’de 1 Mayıs kutlamalarının yasaklanmasının ardından yürüyüş ve polisle arbedenin yoğun yaşanması beklenen Şişli‘de ilginç bir pankart dikkatlerden kaçmadı.
Tarihi Şişli Camii duvarına asılan pankartta “İşçi Bayramınız kutlar. Allah rızası için tarihi camii duvarlarına yazı yazılmamasını rica ederiz.” ifadesi kullanılarak nazik bir dille göstericilere mesaj verildi.
1 Mayıs İşçi Bayramı ülkenin farklı bölgelerinde kutlamasına rağmen her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul’da bir mücadele havasında geçiyor. Özellikle bazı sendikaların Taksim ısrarı İstanbul Valiliğinin önlemleri daha da artırmasına neden oldu. Alınan tedbirler kapsamında polisle göstericiler arasında yer yer arbede yaşanmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Şişli’de yoğun yaşanabilecek olaylara karşı açılan pankart insanları düşünmeye sevk etti. Tarihi Şişli Camii’ne asılan “İşçi Bayramınız kutlar. Allah rızası için tarihi camii duvarlarına yazı yazılmamasını rica ederiz.” pankartı bazı konularda hassas olunması gerektiğini bizlere yeniden hatırlattı. İşçi bayramının ruhuna uygun kutlanmasını ve etrafa zarar verilmemesi gerektiğini nazikte anlatmış oluyor.
(İHA)