BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Göçmen teknesi battı: 82 ölü<br/>Sicilya - İtalya’nın güneyinde göçmenleri taş...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Göçmen teknesi battı: 82 ölü
Sicilya - İtalya’nın güneyinde göçmenleri taşıyan bir teknenin batması sonucu en az 82 kişi öldü.


Pakete yönelik eleştirilere yanıt verdi
Ankara - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, demokratikleşme paketine ilişkin muhalefetten gelecek makul ve meşru taleplere açık olduklarını söyledi.


Sisi darbeyi böyle planlamış
Kahire - Mısır’da demokratik yollarla seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi deviren Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı Abdulfettah Sisi’nin darbe öncesi yaptığı toplantının görüntüleri yayınlandı.


Gelin arabası yaşlı kadını böyle ezdi
Kastamonu - Kastamonu’da gelin arabası, karşıya geçmek isteyen yaşlı kadına çarptı. Kaza anı ise, MOBESE kameralarına yansıdı.


Flamingoları görüntülerken denize çakıldı
Tekirdağ - Saroz Körfezi’nde havadan flamingoları görüntüleyen doğa sporcusu, denize düştü. O anlar ise sporcunun kasındaki kameraya yansıdı.

Kâbe’den muhteşem görüntüler
Mekke - Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gelen hacı adayları, Kabe’ye akın etti. Onbinlerce kişinin aynı anda tavaf ettiği Kabe-i Muazzama’da seyrine doyulmaz görüntüler oluştu.


Olası bir kuş gribi salgınına hazırız
Afyonkarahisar - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü gözetiminde gerçekleştirilen ‘Gerçek boyutlu kuş gribi tatbikatı’, bu yıl Afyonkarahisar’da yapıldı. Senaryosu ile gerçek bir salgını aratmayan tatbikatta, ekipler salgına karşı canla başla mücadele etti.
(İHA)