BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.425,15
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Menderes kabri başında anıldı<br/><br/>İstanbul - Adnan Menderes idam ed...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Menderes kabri başında anıldı

İstanbul - Adnan Menderes idam edilişinin 52’inci yılında mezarı başında anıldı. Anma töreninde konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti’nin Menderes’in bayrağını devraldığını, bunun da bir takım çevreleri rahatsız ettiğini söyledi.



Akıl almaz kaza

İstanbul - Sultangazi’de, freni patlayan bir kamyonetin çarptığı otomobil yolda yürüyen bir anne ile oğlunun üzerine uçtu. Dehşet dolu anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.



Uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul - Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik İstanbul, İzmir ve Uşak’ta operasyon düzenlendi. Operasyonda, Belçika’ya sevk edilmek üzere seramik yapıştırıcı paketleri içerisine gizlenmiş 253 kilogram kokain ele geçirildi.



En zengin isim değişmedi

Washington - Forbes dergisinin, her yıl yayınladığı ABD’nin en zengin insanları listesini birinci sırasında bu yıl da Microsoft’un kurucusu Bill Gates yer aldı.

(İHA)