BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.430,29
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>28 Şubat’ta tutukluluk devam <br/><br/><br/>Ankara - 28 Şubat soruşturması nöb...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


28 Şubat’ta tutukluluk devam


Ankara - 28 Şubat soruşturması nöbetçi hakimler, tutuklu 73 kişinin beyanlarını dinledi. Aralarında Engin Alan, Çevik Bir, Kemal Gürüz ve Çetin Doğan’ın da bulunduğu 73 kişinin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.



F.Bahçe’ye “hırsız” suçlaması

Trabzon - Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe’ye “hırsız” suçlamasında bulundu. Hacıosmanoğlu, “Dünyada Trabzonlu duruşunu sergilerseniz haklı olduğunuz davada sizin yolunuzu kesecek bir güç bu ülkede yoktur. Başkanın, yönetimin, hocasının, oyuncuların ve taraftarın alın teri olan 2010-2011 şampiyonluk kupası şuanda hırsızların müzesinde duruyor. O kupayı Trabzon’a getirmenin yolunu biliyoruz” dedi.



Bebek raylara düştü

Philadelphia - ABD’nin Philadelphia şehrinde bir tren istasyonunda annenin dikkatsizliği, neredeyse faciayla sonuçlanıyordu.

Tren istasyonunda bekleyen anne, çevresine bakınırken, bebek arabası yavaş yavaş kayarak raylara düştü. Anne, hemen atlayıp 14 aylık bebeğini kurtardı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, sadece yüzünde ezilmeler meydana geldiği belirtildi.



Ankaraspor otobüsü kaza yaptı: 1 ölü, 17 yaralı

Afyonkarahisar - A2 Ligi’nde şampiyon olan Ankarasporlu futbolcuları taşıyan otobüs, Afyonkarahisar’da kamyonla çarpıştı. Feci kazada takımın malzemecisi hayatını kaybetti, 17 kişi ise yaralandı.



Patlatılan araçlar ve olay sonrası kamerada

Hatay - Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde patlatılan bombalı araçlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Patlamaların ardından yaşanan panik de amatör kameralara yansıdı.



Aysal: "Kültürümüzde Irkçılık yok"

Bursa - Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, derbi karşılaşmasına damga vuran ırkçılık olayı ile değerlendirmelerde bulundu. Aysal, “Bizim kültürümüzde böyle bir şey yoktur. Daha önemli konularımız var. Irkçılık bize yabancı bir olay. Türkiye’ye yapıştırılmak istenen bir lekedir. Bu lekeyi kabullenmeyeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan sarı kırmızılıların, ırkçılık iddialarıyla ilgili dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

(İHA)