BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/><br/>Balyoz davasının temyiz duruşması başlıyor<br/>Ankara - Yargıtay’da, aral...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Balyoz davasının temyiz duruşması başlıyor
Ankara - Yargıtay’da, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek ve eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın da bulunduğu Balyoz Planı davasının temyiz duruşması başlıyor.

Her şey sahura yetişmek için
Ankara - Ankara’da, Gezi olaylarını bahane ederek yola kurdukları barikatları ateşe veren grup, polise taş ve şişe fırlattı. Polis tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale ederken, sahura yetişmeye çalışan bir TIR şoförü eylemcilere tepki gösterdi.

İstanbul’da korkunç cinayet
İstanbul - Bağcılar’da cezaevinden firar eden bir kişi oğluyla birlikte eski karısının dini nikahlı eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Talihsiz adamın cinsel organını da kestikleri iddia edilen baba ve oğlu polis ekipleri tarafından yakalanırken, eski koca emniyetten çıkartılırken rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Aleve verdiklerini çatıdan attılar
Hatay - Hatay’da, polise taş ve bilye atan eylemciler, yola devirdikleri çöp konteynırlarını ateşe verdi. Polisin biber gazı ve tazyikli suyla dağıtmaya çalıştığı protestoculardan bazıları, apartmanların çatılarında yaktıkları eşyaları Toma ve zırhlı araçların üzerlerine attı.

Dereye gül suyu döktüler
Zonguldak - Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, bir araya gelen çevreciler farklı bir eyleme imza attı. 13 yıldır temizlenmediğini öne sürdükleri Karabulak Deresi’nin kenarında toplanan doğa severler, kötü koku yayan dereye gül suyu dökerek yetkililere seslendi.

(İHA)