BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Birlikte can verdiler<br/>Bursa - Bursa’nın Kestel ilçesinde balık tutmak iste...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Birlikte can verdiler
Bursa - Bursa’nın Kestel ilçesinde balık tutmak isteyen ikiz kardeşlerden Hakan Şentürk, dengesini kaybedince gölete düştü. Kardeşini kurtarmak için suya giren Gökhan Şentürk ve ikizi bir süre sonra gözden kayboldu. Olay yerine gelen deniz polisi ikizlerin cansız bedenlerini sudan çıkarırken, acı haberi duyan baba Özmetin Şentürk olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Savaş değil mahalle kavgası
Şanlıurfa - Şanlıurfa’da, iddiaya göre iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgaya aileler de katılınca ortalık savaş alanına döndü. Yüzlerce kişinin karıştığı taşlı, silahlı, bıçaklı kavgada 4 kişi ağır yaralandı. Bölgeye gelen emniyet güçleri tarafları ayırırken, polisten kaçmak isterken çatıdan atlayan 1 kişi de düşerek yaralandı. Olayda aralarında mahalle muhtarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Onları trafik kazası ayırdı
Sivas - Sivas’ın Gemerek ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, aydınlatma direğine çarparak takla attı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada sürücü ağır yaralanırken, 14 yaşındaki oğlu ise hayatını kaybetti.

Hadise’ye “Başbakan” koruması
Hatay - İskenderun’da sahneye çıkan ünlü sanatçı Hadise, yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kurşun geçirmeyen şemsiye taşıyan koruma ordusuyla sahne çıkan güzel sanatçı, ayakkabısı yırtılınca zor anlar yaşadı. Hadise’nin ayakkabısı yapıştırıcıyla tamir edilirken, konserde taşkınlık çıkaran gençler gözaltına alındı.
(İHA)