BIST 9.560
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.471,45
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>ASKERLİK KISALACAK MI?<br/>ANKARA - Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuşan ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

ASKERLİK KISALACAK MI?
ANKARA - Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şu an için askerlik süresinin kısaltılmasının gündemde olmadığını söyledi. Arınç, Afyonkarahisar’daki cephanelikte meydana gelen patlama sonucu şehit olan 25 askerin terör şehidi sayılacağını da kaydetti.

NSU DURUŞMASI ERTELENDİ
MÜNİH - Almanya’daki NSU terör hücresi davasında sanık avukatları, reddi hakim talebinde bulundu. Duruşma, talebin incelenmesi için 14 Mayıs’a ertelendi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN "SÜREÇ" YORUMU
İSTANBUL - Terörü çözüm için en çok çalışan partinin CHP olduğunu savunan Kemal Kılıçdaroğlu, “Eğer siz sorunu uluslararası masalarda çözmeye kalkarsınız, o sorunun çözümü Türkiye aleyhine olur. Endişemiz budur” dedi.

TAZMİNATTA UZLAŞMAYA DOĞRU
KUDÜS - Mavi Marmara saldırısına ilişkin Türkiye ile İsrail arasında yürütülen tazminat görüşmelerine Kudüs’te devam edildi. Görüşmede taslak metin üzerinde uzlaşmaya varıldı.

İSTANBUL VE ANKARA’DA TREN KAZALARI
İSTANBUL - İstanbul’un Maltepe ilçesinde trenin çarptığı 1 kişi hayatını kaybetti. Ankara’da ise raylar üzerinden karşı tarafa geçmeye çalışırken trenin çarptığı yaşlı adamın ayağı koptu.
(İHA)