BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>"FAZIL SAY’IN HANGİ ÖZELLİĞİ VAR Kİ SUÇLANMASIN"<br/><br/> <br/>İSTANBUL - Başbak...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"FAZIL SAY’IN HANGİ ÖZELLİĞİ VAR Kİ SUÇLANMASIN"


İSTANBUL - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ünlü piyanist Fazıl Say’ın ceza almasını değerlendirdi. (İnanan insanlara hakaret etmek doğru değil. Türkiye’de suç işleme imtiyazına hiç kimse sahip değil. Nice komutanların yargılandığı bir Türkiye’de Fazıl Say’ın hangi özelliği var ki suçlanmasın, mahkeme önüne çıkmasın)



ABD’YE BİR SALDIRI ŞOKU DAHA


MASSACHUSETTS - ABD’de Boston’daki patlamaların şoku atlatılmadan bir saldırı daha yaşandı.

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde bir polis, uğradığı saldırı sonucu öldü. Polis, saldırganı yakalamak için okulda operasyon başlattı.



TERİM’İN CEZASI ONANADI


İSTANBUL - Tahkim Kurulu’ndan Galatasaray’a kötü haber geldi. Kurul, Teknik Direktör Fatih Terim’e verilen 9 maçlık ceza ile yardımcısı Hasan Şaş’a verilen 2 maçlık cezayı onadı.



KONYA’DA PATLAMA: 4 ÖLÜ, 2 YARALI


Konya - Konya’nın Karapınar ilçesinde bir evde patlama meydana geldi. Patlama sonrası yangın çıktı. Olayda 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Şahısların evde siyanürle define aradıkları, ateşle temas eden siyanürün patladığı iddia edildi.



FBI, BU 2 KİŞİYİ ARIYOR


WASHINGTON - FBI, Boston Maratonu’nda meydana gelen patlamaların şüphelilerine ait kamera kayıtlarını yayınladı. Görüntülerden hareketle belirlenen 2 şüphelinin, arandığı ifade edildi.