BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,73
ALTIN 2.486,34
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 23 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 23 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 23 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

ERDOĞAN İLE TRUMP TELEFONLA GÖRÜŞTÜ: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Erdoğan ile Trump'ın görüşmesine ilişkin "İlişkileri etkileyen hassasiyetlerin giderilmesinde anlaşıldı" ifadesini kullandı.

4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU: Afrin'de el yapımı patlayıcını infilak etmesi sonucu 3 asker şehit oldu.Bitlis'te de teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu.

AFRİN'E VALİ ATANACAK: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytindalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'nun ele geçirdiği Afrin'e vali ve başkayerel atamaların yapılacağını söyledi.

NEVŞEHİR'DE ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ: Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Ovaören köyü yakınlarında askeri uçak düştü. TSK'dan yapılan açıklamada F-16 tipi savaş uçağının pilotunun şehit olduğu belirtildi.

DOLAR VE EURO TARİHİ REKOR KIRDI: Dolar kuru gece uluslararası piyasalarda 4.0375 TL'yi görerek, Euro kuru da 4.9756 TL'ye yükselerek tüm zamanların rekorunu kırdı.

Sitene Ekle
Etiketler