BIST 9.560
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.487,31
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 21 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 21 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 21 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

UYUM PAKETİ MECLİSE SUNULDU: AK Parti Milletvekili Şentop ile MHP Milletvekili Kalaycı'nın imzasını taşıyan, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

ERDOĞAN: SAĞLIKLI BİRİSİ BUNU YAPMAZ: Yeşilay Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i yaralayan saldırgan hakkında, "Sağlıklı birisi bunu yapmaz, var burada bir şey" ifadesini kullandı.

GRİ LİSTEDEKİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ: Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen 2 kadın teröristten birinin, İçişleri Bakanlığının arananlar listesinde gri kategoride yer aldığı bildirildi.

ADANA'DA FUHUŞ OPERASYONU: Adana'da kimsesiz ve yardıma muhtaç kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 9 erkeğin, "Kadını bulan bin lira alır, her fuhuştan yüzde 50 pay alır, gerisi aracılık yapana kalır" diye 1 ya da 2 yıllık sözleşme imzalattıkları ortaya çıktı.

SERAY SEVER'İN MUTLU GÜNÜ: Ünlü oyuncu Seray Sever, bir süredir birlikte olduğu 34 yaşındaki sevgilisi Eray Sünbül ile evlendi. Çift, Bodrum'da aile arasında düzenlenen törenle nişan yüzüklerini takmıştı.

Sitene Ekle
Etiketler