BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,87
ALTIN 2.485,75
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 15 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 15 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 15 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

İSTESELER DE İSTEMESELER DE YAPACAĞIZ: Kanal İstanbul'da ihaleye kısa sürede çıkılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsteseler de istemeseler de Kanal İstanbul'u yapacağız" dedi.

TRUMP'TAN YENİ SURİYE TWETTİ: Trump attığı yeni tweette, "Suriye baskını harika bir şekilde gerçekleştirildi" derken, ABD medyasında 'Görev Tamamlandı' ifadesinin kendisi tarafından kullanılmasına yönelik eleştirilere sert çıktı.

BAŞBAKANDAN FLAŞ DOLAR AÇIKLAMASI: Başbakan Binali Yıldırım, son günlerde TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesiyle ilgili; ''Sanki dolar fırlayıp gitse zil takıp oynayacaklar. Ama yağma yok, gerekli tedbirler alınmaktadır. Biz böyle engelleri çok gördük." dedi.

8 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ: Ağrı Doğubeyazıt'ta, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Ağrı Dağı bölgesinde yapılan hava destekli operasyonda 8 terörist öldürüldü.

EN GÜÇLÜ SİLAHLAR ORTADOĞU'DA DENENİYOR: CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün en güçlü ve en modern silahların Ortadoğu’da denendiğini belirterek, "Bombalar yağıyor o kadınların, ailelerin, çocukların üzerine. Ama sesleri dünyada bizim istediğimiz yankıyı oluşturmuyor” dedi.

Sitene Ekle
Etiketler