BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 13 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 13 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 12 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

ERDOĞAN: GERİLİMDE HAVA YUMUŞADI: Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye gerginliğiyle ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump'la yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Erdoğan Rusya-ABD geriliminde havanın yumuşadığını söyledi.

GAZZE'DE GERGİN CUMA: 113 YARALI: Gazze'nin İsrail sınırında 5 noktada protesto gösterileri yapmak için toplanan Filistinlilere İsrail askeri ateş açtı. Gerçek mermilerle açılan ateşle 113 kişi yaralandı.

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN SURİYE AÇIKLAMASI: Başbakan Yıldırım, ABD ile Rusya arasındaki restleşmeyi eleştirdi ve "İşleri daha da karmaşık hala getiren hareketlerden uzak durulmalı" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN FEZLEKE ÇIKIŞI: CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında fezleke hazırlanması için savcılara talimat verildiğini savunarak, ''Sanıyorlar fezleke hazırlanacak, biz geri adım atacağız. Bir milim geri adım atmayız'' dedi.

2,5 YILLIK AŞK BİTTİ: Güzel oyuncu Aslı Enver ve yakışıklı şarkıcı Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerini noktaladı. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından Murat Boz'la birlikte oturdukları evden taşındı.

Sitene Ekle
Etiketler