BIST 9.725
DOLAR 32,54
EURO 34,81
ALTIN 2.426,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güngören'de şiir gecesi düzenlendi

Her pazartesi ağırladığı konuklarıyla Güngörenlileri bir araya getiren Güngören Belediyesi Gençlik Meclisi, bu hafta farklı bir organizasyona imza attı.

Abone ol

Her pazartesi ağırladığı konuklarıyla Güngörenlileri bir araya getiren Güngören Belediyesi Gençlik Meclisi, bu hafta farklı bir organizasyona imza attı. Kendi içindeki yetenekleri keşfetmeye başlayan Gençlik Meclisi üyeleri, usta şairlerin unutulmayan şiirlerini yorumladı. Başta Gençlik Meclisi Başkanı Abdullah Yılmaz olmak üzere onlarca yetenek sahnede hünerlerini sergiledi. Kimi ‘İstanbul’u okudu kimi ‘Sakarya’yı, kimi ‘Leyla’ dedi kimi de ‘Vatan’. Sahneyi mum ışıklarıyla donatarak duygusal bir atmosfer oluşturan gençler, Güngörenlileri bazen Mehmet Akif’in şiirleriyle coşturdu bazen de Can Yücel’le duygusal anlar yaşattı.

Gösterdikleri çabadan dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Abdullah Yılmaz ise, Arif Nihat Asya’nın ‘Naat’ını okudu. Usta şairlerin şiirlerini kendine has üsluplarıyla yorumlayan gençlere çeşitli hediyeler verildi. Gecenin sonunda ise, ‘kartların efendisi’ unvanlı İlizyonist İlkay Tercan ‘Şiir ve Aşk’ konulu sürpriz bir gösteri sundu.