BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,88
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm öpüşme intikamı

Güneşin Kızları son bölüm Selin Ali öpüşme sahnesi olay oldu. Güneşin Kızları 12. bölüm 1. ve 2. fragmanları çıktı. Ali'den intikam alan Selin şimdi ne yapacak.

Abone ol

Güneşin Kızları öpüşme sahnesi Ali ve Selin arasında yeni bir kriz nedeni olacak. Güneşin Kızları son bölümde işler iyice karıştı Ali'den intikam almak için yanıp kavrulan Selin amacına ulaşıyor. Peki Güneşin Kızları  12. bölümde neler olacak. Savaş'ın ilk aşkı ortaya çıkacak ve Nazlı arasındaki dengeler değişicek. Güneşin Kızları 12. bölüm 1. ve 2.  fragmanları internethaber'de..

screen-shot-2015-09-01-at-8.33.07-am.png

11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

11. bölüm fragmanları yayınlandı son bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Güneşin Kızları son bölümde Ali ve Selin köşe kapmaca oynuyor. Gün geçtikçe Selin'e aşık olan Ali'yi neler bekliyor. Nazlı ve Savaş arasında ise aşk rüzgarları esmeye başlıyor. İlk buluşma için heyecanlanan çiftin başına neler gelecek. Güneşin Kızları bu akşam yeni bölümde, izleyin..

screen-shot-2015-08-31-at-9.42.11-am.png

BU AKŞAM NELER OLACAK?

Savaş, Nazlı’ya karşı başka türlü bir şeyler hissettiğini anlayınca ona buluşma teklif eder. Nazlı’yı tatlı bir ilk buluşma telaşı sarar. Bu defa o da Savaş’ın ona olan aşkını ilan edeceğine ikna olmuş gibidir.

screen-shot-2015-08-31-at-9.41.50-am.png

Ali, Tuğçe ve Didem’in Selin’in görüntülerini internette yaydıklarını öğrenir. Çok öfkelenir,  Selin’den nasıl özür dileyeceğini bilemez. Selin olayları sindirmiş gibi görünse de, bu kimsenin yanına kalmayacaktır.

Zafer’in, Peri’yi takip ettiğini öğrenen Güneş, Zafer’le yüzleşmeye karar verir. Bu kararını paylaştığında Haluk, Güneş’i yalnız bırakmak istemez. Zafer’in peşine düşer. Rana, Haluk’un değişeceğine inanmamaktadır. Haluk’a karşı ajanlık yapar ve öğrendikleri karşısında şok olur. Haluk’la pazarlığa oturur. Ya Güneş’i ve kızları artık azad edip onlara zarar vermeyecek ya da Rana bizzat kendisi gitmelerini sağlayacaktır.

ALİ VE SELİN'İN ÖPÜŞME SAHNESİ OLAY OLDU