BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm-24. bölüm fragmanı

Güneşin Kızları son bölüm final sahnesi yine olaylıydı. Güneşin Kızları son bölüm izleyin. Ailesiyle ipleri koparan Savaş yeni hayata başlar. Ali, Selin ve Nazlı onu yalnız bırakmaz. Güneşin Kızları24. bölüm fragmanı internetaber'de...

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm dün akşam yine olaylı bitti son bölüm izleyin. Rana'dan gerçekleri öğrenen Savaş evden uzaklaşır ve herkesle iletişimi kesip yeni bir hayata başlar. Nazlı, Ali ve Selin'de onu yalnız bırakmaz. Peki Güneşin Kızları 24. bölümde neler olacak? Güneşin Kızları 24. bölüm fragmanı intenrethaber'de...

GÜNEŞİN KIZLARI 24. BÖLÜM FRAGMANI

Güneşin Kızları 23. bölümde neler oldu, Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır.



Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.

Levent, Ali’den Sevilay’ın hayatına girmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya gelirler.